Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Çıray: Taksit taksit karantina olmaz!

İYİ Partili Çıray: Taksit taksit karantina olmaz!

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray sosyal medya hesabından yayınladığı videoda koronavirüs salgınında geldiğimiz noktanın vahim olduğunu dile getirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karantina çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 30.03.2020 - 17:00

Tüm dünyayı hem maddi hem manevi olarak ciddi bir sıkıntıya sokak koronavirüs salgını karşısında hükümetin izlediği politikalara ve aldığı kararlara İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan tepki geldi. Çıray, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, iktidarın koronavirüs ile mücadele konusunda etkili ve engelleyici stratejileri hayata geçiremediğini ifade ederek: “Taksit taksit karantina olmaz!” sözlerini kaydetti.

Koronavirüs salgınına yakalanan diğer ülkelerden son derece kötü ekonomik ve siyasal bir ortamda salgına yakalanıldığına dikkat çeken İYİ Partili Çıray: “Ne yazık ki, sayın Cumhurbaşkanında somutlaşan iktidar uyarılarımızı yersiz bir kibirle duymazlıktan geldiler. Gerçekten etkili olabilecek engelleyici stratejileri hayata geçirmediler. Tedbirleri taksit taksit, parça parça aldılar. Halbuki taksit taksit karantina olmaz!” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.