Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Çıray'dan Zekiye Çomaklı hakkında suç duyurusu

İYİ Partili Çıray'dan Zekiye Çomaklı hakkında suç duyurusu

Zekiye Çomaklı’nın sosyal medyada büyük tepki çeken İzmirlilere yaptığı hakaretler sonrası hem CHP hem de İYİ Parti cephesi harekete geçti. İYİ Parti adına Aytun Çıray suç duyurusunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 31.03.2020 - 16:58

EGEPOSTASI - Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ertan Comaklı’nın Annesi Zekiye Çomaklı’nın İzmirlilere yönelik sözleri sonrası CHP İzmir’den suç duyurusu hamlesi geldi. İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte; CHP İzmir Milletvekilleri; Mahir Polat, Kamil Okyay Sındır, Sevda Erden Kılıç, Tacettin Bayır ve CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Çomaklı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Öte yandan İYİ Partili Aytun Çıray’ın suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ertan Çomaklı’nın Annesi Zekiye Çomaklı’nın İzmirlilere yönelik sözleri tepkilere neden olmuştu. İnternete düşen görüntüde Zekiye Çomaklı, dünyanın birçok yerinde Hristiyan ile Yahudilerin ezan dinleyip, Kuran okuyarak korona virüse karşı mücadele ettiğini belirterek, "Bizim İzmir'deki dinsiz, imansız anladık gavursunuz, tamam ama gavur olunur da gardaş bu kadar mı namussuz gavur olunu? Bu kadar mı haysiyetsiz gavur olunur, azıcık efendi gavur olun" ifadelerini kullanmıştı.

Çomaklı'nın Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı da olduğu ortaya çıktı.

AYTUN ÇIRAY'IN SUÇ DUYURUSU ŞU ŞEKİLDE


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.