Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'ye 80 yeni üye

İYİ Parti'ye 80 yeni üye

İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, başkan yardımcıları, İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, parti mahalle temsilcileriyle 500 kadar partili katıldı. Kırkpınar'dan Millet İttifakı vurgusu

  • Ege Postası
  • 23.04.2019 - 12:48

Hakkari şehitlerinin anılmasıyla başlayan toplantıda, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar konuşma yaptı. Millet İttifakı'nın gerekliliği ve seçimlerde elde edilen başarıya vurgu yapan Kırkpınar, gelecek seçimlerde daha büyük başarılara ulaşacaklarının altını çizdi. Kırkpınar, yerelde Bayraklı ilçe teşkilatının başarılı çalışmalarından duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi. 

İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi, Millet ittifakı ile elde edilen seçim başarısından söz etti. Çobanoğlu, Cumhurbaşkanı'nın Türkiye ittifakı çıkışına cevaben, böyle bir ittifakın olabilmesi için ülkede adalet, ekonomi ve kalkınma konularında yapılması gerekenler hakkında görüşlerini ve mevcut duruma eleştirilerini dile getirdi.
İlçe Seçim İşleri Başkanı Av. Bilge Özdemir, Bayraklı'daki seçim çalışmaları ve seçim sonuçları ile ilgili bilgi verdi, seçim çalışmalarına katılan üyelere teşekkür etti. 

Parti Belediye Meclis üyelerinin katılımcılara tanıtılmasından sonra söz alan İlçe Teşkilat Başkanı Faruk Metin konuşmasında, İYİ Parti'nin Bayraklı'daki teşkilatlanması ve gelecek dönemdeki hedefleri hakkında bilgi verdi. Konuşmalardan sonra diğer partilerden istifa ederek İYİ Parti ailesine katılan 80 civarındaki yeni üyeye il başkanı ve ilçe başkanı tarafından rozetleri takılarak toplantıya son verildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.