Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı belli oldu

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı belli oldu

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığında yeni başkan belli oldu. İzmir İl Başkanlığında düzenlenen atama töreni ile birlikte Selçuk İlçe Başkanlığına Sema Güneri Yetiş atandı. İYİ Parti'de bir atama daha

  • Ege Postası
  • 27.09.2019 - 09:39

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen atama töreninde İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar şunları söyledi; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın beyin oluru ve takdiri ile Selçuk İlçe Başkanlığına Sema Güneri Yetiş Hanımefendi atanmıştır. Kendisine ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.

İYİ PARTİ AİLESİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İYİ Parti ailesini güçlendirmek için ellerinden gelen gayreti sürdürdüklerini dile getiren Hüsmen Kırkpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Amacımız Büyük Türk milletine siyaset yoluyla hizmet etmektir. Demokratik parlamenter sistemin kazanımları ile birleştirici, kucaklayıcı, mücadeleci, hızlı karar alıp uygulayan, kısır tartışmalardan ciddiyetsizlikten, laubalilikten uzak, istişareye önem veren, siyaseti koltuk ve makam kavgası değil millete ve yaşadığı şehre hizmet aracı gören kadrolarla İYİ Parti ailesini güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

HERKESİ PARTİMİZE BEKLİYORUZ

Selçuk İlçe Başkanlığına atanan Sema Güneri Yetiş ise şunları söyledi; Selçuk’u kucaklayacak, birlik ve beraberliği yakalayacak bir yönetim oluşturarak partimizi Türkiye'de olduğu gibi Selçuk’ta da daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Bu vesile ile kuruluş sürecinden başlayarak başta kurucu ilçe başkanımız Levent Görür’e ve İYİ Parti’ye katkı veren herkese gösterdikleri fedakârlık, emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Teşkilatlarımızın kapısı, bayrağımızla, milletimizle, ülkemizle sorunu olmayan Büyük Türk milletine ve Kadim Türk devletine sadakatle bağlı olan her vatandaşımıza sonuna kadar açıktır. Siyaset yapma arzusunda olan, siyaseten ülke yönetimine katkıda bulunmak isteyen Vatan, millet, bayrak kaygısı taşıyan, ülkemizin eğitimde, kültürde, ekonomide, sanayide, tarımda, dış politikada güçlü ve lider ülke olması yönünde kararlı olan tüm hemşirelerimize açık çağrımdır. Hepinizi partimize bekliyoruz. Sizlerle birlikte yol yürümeye, siyaset yapmaya hazırız. Biz İYİ Parti olarak, ülkemizin bugününe ve geleceğine sahip çıkmak amacıyla sorumlulukla hareket etmek durumundayız. Üye kayıtlarımız devam etmektedir” dedi.

GÖRÜR: ÜZERİMİZE DÜŞEN NEYSE ONU YAPMAYA HAZIRIZ

İl Başkanlığında düzenlenen atama törenine katılan İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Levent Görür ise şunları söyledi; “Bundan sonra da yeni başkanımıza, yönetim kuruluna ve teşkilatımıza destek vermeye devam edeceğim. Bu vesileyle bana ve partimize bugüne kadar destek veren tüm partililerimize ve Selçuk halkına şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu parti kişilerin partisi değildir, herkesin partisidir. Bu partide koltuk birine bırakılmaz, bayrak devredilir zamanı geldiğinde bayrak el değiştirir. Görevi devralan yeni başkanımız bana ihtiyaç duyduğu her an da yanında olacağım. Bana ne görev düşüyorsa onu yapacağım. Tüm dava arkadaşlarıma çağrımdır. Hep birlikte yeni yönetimimizin ve başkanımızın yanında olalım. Daha söyleyecek sözümüz var. Daha gidecek yolumuz var” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.