Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'li Ulupınar'dan iddialı açıklamalar

İYİ Parti'li Ulupınar'dan iddialı açıklamalar

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilk yönetim kurulu toplantısının ardından Egepostası’na özel açıklamalarda bulundu. Hedeflerinden eleştirilere kadar sorularımızı yanıtlayan Başkan Ulupınar, “Biz Meral Akşener’i seçtirecek oyu bulalım, ilk hedefimiz bu. Kaç oy olursa olsun. Yüzde elli artı bir de olabilir elli artı 20, yetmiş de olabilir. Hedefimiz genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak. Şu anda tek korkuları genel başkanımız. Teşkilatlarımız sokağa indiğinde, ne korkular olacak, göreceksiniz” dedi. İYİ Parti'li Ulupınar'dan iddialı açıklamalar

  • Ege Postası
  • 22.12.2017 - 09:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Yönetim ve Disiplin Kurulu üyelerini belirleyen ve dün basın ve kamuoyu karşısına çıkan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 22 ilçe başkanının belirlendiği ilçe başkanlarının atanması sürecinin de bir hafta içerisinde tamamlanmasının ardından sokağa ineceklerini ve İzmir’in ve Türkiye’nin beklediği parti olduklarını kanıtlayacaklarını söyledi.

İDDİALI BİR ŞEKİLDE SAHALARA ÇIKACAK VE NETİCESİNİ ALACAĞIZ

Başkan Yıldırım Ulupınar, bir hafta içinde teşkilatlanma çalışmalarını sona erdirip sahalara ineceklerini de kaydetti ve iddialı konuştu:

 “İYİ Parti meydanlara indiği andan itibaren üçüncü bir yol açılmış olacak. İddialı bir şekilde sahalara çıkacak ve seçimlerde de neticesini alacağız.”

YÜZDE 50 ARTI BİR DE OLABİLİR, YÜZDE ELLİ ARTI 20 DE

İlk hedeflerinin partisinin genel başkanı Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçtirmek olduğunu dile getiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, oy hedefini de yüksek tuttu:

“Biz Meral Akşener’i seçtirecek oyu bulalım, ilk hedefimiz bu. Kaç oy olursa olsun. Yüzde elli artı bir de olabilir elli artı 20, yetmiş de olabilir. Hedefimiz genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak. İkinci olarak da hem yerelde hem genelde iktidar olmak.”

AK PARTİ, CHP, MHP, HADEP’TEN HERKESTEN OY BEKLİYORUZ

Vatan haini olmamak kaydıyla AK Parti, CHP, MHP, DYP hatta HADEP seçmenin de oy alacaklarını kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “AK Parti’den, CHP’den, MHP’den, DYP’den, HADEP’ten herkesten oy bekliyoruz. Bu ülke için ihanet etmemiş herkesten oy istiyoruz. Bizim hedefimiz iktidar olmak. Hem yerelde hem de genelde iktidar olacağız. Her partiden oy almayı hedefliyoruz. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti’den değil. Biz vatan hainliği yapmamış bu ülkeye sahip çıkan ortak noktada buluşabileceğimiz herkesin bir araya gelmesini istiyoruz” dedi.

BİZ MHP’NİN DEVAMI YA DA ONA ALTERNATİF BİR SİYASİ PARTİ DEĞİLİZ

Partilerinin başta MHP olmak üzere herhangi bir siyasi partinin devamı olmadığını ısrarla vurgulayan Başkan Yıldırım Ulupınar,

“Biz MHP’nin devamı değiliz. MHP’ye alternatif bir siyasi parti değiliz. Bunun yanında Doğruyol Partisi’nin (DYP) ya da Adalet Partisi’nin (AP) de devamı değiliz. Biz rahmetli Özal gibi herkesin fikirlerini rahat rahat söyleyebileceği bir platformuz. Onun için herkesle görüşürüz” diye konuştu.

TEŞKİLATLARIMIZ SOKAĞA İNDİĞİNDE NE KORKULAR OLACAK GÖRECEKSİNİZ

“22 ilçe başkanını atadık. 8 tane kaldı. Bir hafta içerisinde onu da tamamlayacağız. İnşaatımız da biter evimiz de biter. Biz İzmir’e hareket getireceğiz. Biz İzmir’in beklediği ve umut olduğu siyasi parti olacağız” diyen Yıldırım Ulupınar, İzmir’de AK Parti ve CHP yöneticilerinin kendilerinden oy alamayacakları savının gerçek dışı olacağının ilk seçim sonuçlarında ortaya çıkacağını savundu:

“İki parti de İYİ Parti oy alamaz demiyor. Her ikisi de bizden almaz, ondan alır diyorlar. Bizim beklediğimiz de bu zaten. Şu andaki korku sadece genel başkanımıza yönelik bir korku. Bunların korkusu sadece Meral Akşener korkusu. Daha teşkilatlar sokağa çıkmadı. Teşkilatlar sokağa inince ne korkular olacak göreceksiniz.”

BİRİNCİ GÖREVİMİZ TOPLUMSAL MUTABAKATI SAĞLAMAK

Türkiye’nin genelinde olduğu gibi İzmir’de kısır bir siyaset yapıldığını kaydeden Yıldırım Ulupınar, ilk görevlerinin ‘toplumsal mutabakatı sağlamak’ olduğunu söyledi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Türkiye’nin genelinde olduğu gibi İzmir’de de çok kısır bir siyaset yapılıyor. İki tane siyasi partiyi almışlar, AK Parti ve CHP’yi. Tahtaravelli gibi. Birisi düşüyor birisi kalkıyor. Ama Türkiye’de en büyük sorun bir ellinin diğer yüzde elliye hükmüdür. Birbirlerine çok kötü şeyler söylüyor hatta birbirlerine küfür ediyorlar. Bu Türkiye için büyük bir tehlike. Terörden daha büyük tehlike. Hatta ekonomik gidişatın kötü olmasından daha büyük tehlike. Milleti birbirine düşürürseniz ne ekonomiyle ne terörle mücadele edebilirsiniz. Bizim birinci görevimiz toplumsal mutabakatı sağlamak. “

İYİ PARTİ İZMİR’E SAHİP ÇIKACAK

AK Parti Hükümeti’nin İzmir’den bir türlü istediği sonucu alamadığı için İzmir’i geri plana attığını savunan İYİ Parti Başkanı Ulupınar, sözlerini

“Seçilmiş hükümetlerin milleti cezalandırma hükmü yok. Buradan bize istediğimiz oy çıkmıyor deyip İzmir’i geri plana atıyorlar. Buna kimsenin hakkı yok. Sonuç ne olursa olsun İYİ Parti İzmir’e sahip çıkacak. Gereken önemi ve desteği verecektir. Demokrasinin beşiği, Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusu İzmir’in değerini ve de Türkiye’nin değerini biz biliyoruz” şeklinde sürdürdü.

İLK YÖNETİM KURULU KARARIMIZ ATATÜRK’E BAĞLILIĞIMIZI BİLDİRMEK OLDU

Yönetim Kurulu üyelerini tanıttıktan sonra ilk toplantıyı yapan ve ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na giden Başkan Ulupınar, ilk kararlarını, “İlk yönetim kurulumuzda ilk aldığımız karar bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret edip ona bağlılığımızı bildirmek oldu” şeklinde açıklayarak, açıklamalarını sona erdirdi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.