Dolar 32,5625
%0.07
Euro 34,9858
%0.45
Altın 2.421,060
%-0.09
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti kurucuları Kımız çiftliğinde buluştu

İYİ Parti kurucuları Kımız çiftliğinde buluştu

İzmir İYİ Parti kurucuları Kemalpaşa Kazak vadisi, Kımız çiftliğinde ki kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya katılan Kurucu il başkanı ve görevlerinden istifa eden İlçe Başkanları ve yöneticileri katıldı. Kurucular ve istifacılar Kazak Vadisi'nde toplandı

  • Ege Postası
  • 12.11.2018 - 13:37

Büyük bir katılımın olduğu kahvaltıya, İzmir İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, kurucu il yöneticileri, kurucu ilçe başkanları; Kürşad Cebeci, Murat Karacan, Hüsnü Teoman, Yücel Karaşan, Muzaffer Tınaztepe, Hasan Kavak, Fikret Aktaş, Hasan Akbıyık, Muhsin Pulcu, Galip Çukurlu, Şerif Aslankan, Özgür Doğan ve yöneticileri ile Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı Doğukan Demirel ve yönetimleri katıldı.

Kahvaltıya yoğun ilgi olması gözlerden kaçmadı. Türk tarihi motifleriyle bezeli Kemalpaşa kımız çiftliğinde bir araya gelen İYİ parti İzmir kurucuları, amaçlarının partilerini iktidar yapmak olduğunu dile getirirken, "İYİ Parti'nin küçülmesi değil büyüyerek yoluna devam etmesi ve ilk genel seçimlerde iktidar olmasını sağlayacak yönetimlerin oluşturulması ortak düşüncemiz" dedi. 

İstifa eden bazı isimler, Genel Merkezin İzmir il Başkanlığı'na yaptığı atamanın taban tarafından istenen ve benimsenen bir atama olmadığını, teşkilatın görüş ve önerilerinin alınmadığını savundu, "Yerel seçimlere kısa bir zaman kala, İzmir'de iyi işler yapan bir İYİ Parti varken, ona zarar vereceğine inandığımız gelişmelerden ve atamalardan rahatsızız. Bugüne kadar verdiğimiz mücadelenin, emeğin boşa gitmesini istemiyoruz ve bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz. Meral Akşener'in, teşkilatın hassasiyetlerini dikkate almadan gerçekleştirilen atamalarla ilgili sıkıntıları gidereceğini ve kararın yeniden gözden geçirileceğini umut ediyoruz" diye konuştu. Eski yöneticiler, partilerinden kopmadıklarını, ancak il başkanlığına getirilen ismi onaylamadıkları için görevlerinden istifa ettiklerini de vurguladı, "Amacımız partimize zarar vermek değil, aksine iktidara gelebilmesi için tabanda karşılığı olan güçlü yönetimlerin oluşturulması yönünde çaba harcamak" dedi. Kurucular, şunları söyledi:

"İYİ Parti'nin kuruluş felsefesi, merkezde bir parti olmak. Sağ sol demeden her kesimden kişileri partiye kazandırmak, Atatürk’ün çizdiği yoldan gidecek kişileri partimiz çatısı altına toplamak. Bu hedeflerle yola çıktık ve bu yoldan sapmadan ilerlemenin başarıyı getireceğine inancımız tam."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.