Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti kongre sonrası sokağa iniyor

İYİ Parti kongre sonrası sokağa iniyor

Partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in davetiyle Ankara’da gerçekleşen toplantıya katılan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 10 Mart’ta gerçekleştirecekleri il kongresinin ardından sokağa ineceklerini, bir süre önce yaptırdığı İzmir anketinin ikincisini yerel seçimden önce tekrar yaptıracağını açıkladı. İYİ Parti kongre sonrası sokağa iniyor

  • Ege Postası
  • 21.02.2018 - 12:47

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İlçe kongreleri ve partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir il binasının açılışı ve ziyaretinin ardından 10 Mart’ta gerçekleşecek olan il kongresi için kolları sıvayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Ankara’da gerçekleşen ve 300’ü aşkın eski milletvekili ve Bakanın katıldığı toplantının ardından İzmir’e döndü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in verdiği davete eski Milletvekili ve belediye bakanı sıfatıyla katılan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Akşener’in İzmir ziyaretindeki iyi organizasyon nedeniyle İzmir teşkilatına teşekkür ettiğini söyledi.

GENEL BAŞKANIMIZ İZMİR ZİYARETİNDEN ÇOK MEMNUN

Başkan Ulupınar, “Gayet güzel geçti Ankara toplantısı. 3007ün üzerinde eski milletvekili ve bakan katıldı. Sokaklar ve Karşıyaka onu çok mutlu etmiş. Birkaç dakikada birkaç bin kişi oluştu Karşıyaka’da. Tek üzüntüsü Karşıyaka’da Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’yla programına başlayamamak oldu. Herkes Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı olduğunu, genel başkanın yanında olduğunu belirtti. İzmir ziyaretinden çok memnun olduğunu söyledi. İzmir’deki heyecandan mutlu olduğunu belirtti. Çok memnun” dedi.

SAYIN AKŞENER’İN DEDİĞİ GİBİ İZMİR’DE HERKESE DOKUNACAĞIZ

İl binasının gerçekleşeceği Balçova Termal Tesisleri Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleştirecekleri il kongresinin ardından sokağa ineceklerini kaydeden Başkan Ulupınar, Genel Başkan Meral Akşener’in de İzmir ziyareti sonrasında kendilerinden bunu istediğini dile getirdi: “Termal Otel Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleşecek biliyorsunuz. İl kongremiz de şekil şartlarını yerine getirmek amacıyla yapılacak. Usul gereği yani.  Sayın Meral Akşener de, ‘Mümkün olduğunca herkese dokunun. Sokağa çıkın, herkese dokunun. İzmir’de çok ciddi bir karşılığımız var. Daha da yükseltmemiz gerekir’ dedi. Biz de aynı düşüncedeyiz. İl kongresinden sonra sokağa ineceğiz.”

İKİNCİ ANKETİ YEREL SEÇİM ÖNCESİ TEKRAR YAPTIRACAĞIM

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, bir süre önce yaptırdığı anketin tüm sonuçlarını aldığını, sonuçları açıklamayacağını ancak metropoldeki 7-8 ilçe başta olmak üzere İzmir’de İYİ Parti’ye yönelik büyük teveccüh olduğunu görmekten memnun olduklarını kaydederek, yerel seçim öncesinde bir kez daha anket yaptıracağını ve sonuçları karşılaştıracağını açıkladı: “30 ilçenin sonucunu da aldım. Çok güzel sonuçlar var gerçekten. Ben bu anketi çok değerli buluyorum. 7-8 ilçede çok rahatız. Hemen hemen hepsi metropol ilçeler. Diğer ilçelerde de henüz sokağa inmediğimiz halde iyi giiyoruz. Nerede başladığımızı görmek için yaptırdım bu anketi. Ani ve baskın bir seçim olmazsa, yani yerel seçimler zamanında yapılırsa bu anketi, seçimden -4-5 ay önce tekrar yapacağım.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.