Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti Konak yeni binasına taşındı

İYİ Parti Konak yeni binasına taşındı

İYİ Parti Konak İlçe Teşkilatı'nın yeni binası coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği açılışa CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da katıldı. Seçim günlerini aratmadı!

  • Ege Postası
  • 04.07.2019 - 12:26

EGEPOSTASI - Daha önce Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında bulunan Konak İlçe binasını Fevzipaşa Bulvarı üzerindeki bir işhanının üçüncü katına taşıyan İYİ Parti teşkilatı yeni bina açılışı seçim ofisi açılışlarını aratmayan coşkulu bir törenle gerçekleşti.  Açılışa İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Dr. Mesut Özarslan, yine GİK Üyesi Nihal Ağca’nın yanı sıra CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da katıldı.

Açılışı sosyal medya hesabından duyuran İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar şunları söyledi;

“İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılışı büyük bir coşku ile yapıldı. Açılışa Teşkilat Başkan Yardımcımız Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Mesut Özarslan, GİK Üyesi Nihal Ağca ve İl Başkan Yardımcılarımız, Tire Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran İlçe Başkanlarımız, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Asker Güneş, CHP Konak İlçe Başkanı sayın Çağrı Gruşçu, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, gençlik kollarımız ve halkımız katılmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun”

Öte yandan partiye yeni üye kabulü de yapıldı. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar yeni üyelere parti rozetlerini taktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.