Dolar 32,6317
%0.48
Euro 34,7493
%0.05
Altın 2.508,570
%0.97
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı da belli oldu

İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanı da belli oldu

Yönetim ve Disiplin Kurulu üyelerini netleştiren ve partisinin genel merkezi tarafından onaylanan listesini düzenleyeceği bir basın toplantısıyla basına ve kamuoyuna tanıtacak olan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na DP Karşıyaka İlçe eski Başkanı Doğan Bayık’ı atadı. Ulupınar, ilçe başkanları tespit ve atamasının sürdüğünü belirterek, bu sürecin de kısa sürede tamamlanacağını söyledi. İYİ Parti İzmir'de teşkilatlanma çalışmaları sürüyor

  • Ege Postası
  • 19.12.2017 - 11:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 85 kişilik yönetim kurulu ile 9 kişiden oluşan Disiplin Kurulu üyelerini belirledi. Perşembe günü Kordon Otel’de 09.00’da yönetim kurulunu basına ve kamuoyuna tanıtacak olan Başkan Ulupınar, ilçe başkanları atamasını ise sürdürüyor.

18 İLÇE BAŞKANI TAMAM SIRA DİĞER İLÇELERDE

Başkan Ulupınar, Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nı ise Demokrat Parti (DP) Karşıyaka İlçe eski Başkanı Doğan Bayık’a teslim etti. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Karşıyaka ile birlikte 18 ilçe başkanını belirlediklerini, geri kalan ilçelerin başkanlarının da hızla belirlenip atamalarının yapılacağını belirtti.

KARŞIYAKA DOĞAN BAYIK’A EMANET

Karşıyaka İlçe Başkanı olarak atanan Doğan Bayık, DP’de Karşıyaka İlçe Başkanlığı yapmasının yanı sıra ikinci bölgeden Milletvekili adayı da olmuştu.

İLK TOPLANTIDA YÖNETİM VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ TANITILACAK

Öte yandan Yönetim ve Disiplin Kurulu üyelerini belirleyen ve Perşembe günü gerçekleştireceği bir toplantıyla İzmirlilere tanıtacak olan İl Başkanı Ulupınar, ilçe başkanlarının tanıtımını ise tüm atamalar tamamlandıktan sonra gerçekleştireceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.