Dolar 32,5125
%-0.08
Euro 34,9430
%0.33
Altın 2.434,670
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti Karşıyaka’dan ‘stat’ için imza kampanyası

İYİ Parti Karşıyaka’dan ‘stat’ için imza kampanyası

İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Teşkilat Başkanı Volkan Berber öncülüğünde daha önce ihalesi iptal edilen Karşıyaka Stadı için imza kampanyası başlattı.

  • Ege Postası
  • 24.09.2019 - 11:22
EGEPOSTASI – Karşıyaka taraftarının yıllardır beklediği Yalı’daki stat projesi yeniden ihaleye çıkmayı beklerken bir tepki de İYİ Parti Karşıyaka’dan geldi.



İYİ Parti Karşıyaka Teşkilat Başkanı ve Karşıyaka taraftarı Berber Volkan öncülüğünde ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ayak bastığı Karşıyaka Stadımızı hükümetten geri istiyoruz’ kampanyası başlattı. Konu hakkında konuşan Berber Volkan “Daha ilk günden binin üzerinde imza topladık. Karşıyaka Stadı'nın kentimiz için çok önemli bir konudur. Taraftarımız için namus meselesidir. Hükümete buradan sesimizi duyurmak istiyoruz. Stadımızı geri istiyoruz. Karşıyaka’nın en kutsal toprakları o stadın arazisidir. Tarihimizin en fazla gurur duyduğumuz yeri orasıdır. imza kampanyasına başta tüm Karşıyakalılar olmak üzere, Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve siyasi partiler, spor kulüplerinin ve en önemlisi Karşıyakalı gençlerin desteğini bekliyoruz. 35.500 imzaya ulaşınca taleplerimizi TBMM'ye sunacağız" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.