Dolar 32,4930
%0.25
Euro 34,5866
%0.27
Altın 2.480,800
%-0.1
Bist-100 9.585,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti kampa giriyor

İYİ Parti kampa giriyor

İYİ Parti, 20-22 Temmuz tarihleri arasında seçim süreci, seçim sonuçları ve Türkiye'deki gelişmeleri değerlendirmek üzere kampa girecek. Kampa İzmir'den 4 kişi katılacak. İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü aynı zamanda İzmir Milletvekili Aytın Çıray'ın yanı sıra, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, eski İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve görevdeki İl Başkanı Koray Ükünç, Afyon'daki kampta partililerle birlikte süreci değerlendirecek. İYİ Parti kampa giriyor

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 12:05

İYİ Parti'nin Afyon'daki kampı yarın (cuma) başlayacak. 3 gün boyunca 24 Haziran seçimlerinde alınan oylar, seçim süresince yaşanan sorunlar ve Türkiye'deki güncel gelişmeler değerlendirilecek. Kampa İzmir'den İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü aynı zamanda İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın yanı sıra, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, eski İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve İl Başkanı Koray Ükünç de katılacak. Cuma günü otele giriş yapacak olan partililer, yapılacak çalıştaya dair bilgilendirilecek. Program ilk gün sakin geçecek. Partilileri hafta sonu ise hayli yoğun bir gündem bekliyor. İlk oturum saat 09.30'da başlayacak ve 11.00'de sona erecek. Gün boyu 3 oturum yapılacak ve burada partinin yol haritası, yapılması gereken çalışmalar ve yerel seçimlere dair belirlenecek hamleler konuşulacak. 22 Temmuz Pazar günü de sunum ve değerlendirmeler ile program devam edecek. Saat 14.30-15.00 arası çalıştay özet sunumu yapılacak. Programın finalini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yapacak. Akşener, saat 15.00 ile 15.30 arasında kapanış konuşmasını yaparak programı sonlandıracak.

İL BAŞKANI İZMİR İLE İLGİLİ DOSYA VERECEK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç de kampa katılacak. Ükünç, seçim sonuçlarına ve seçim çalışmalarına dair hazırladığı raporları, milletvekili adaylarından, ilçe başkanlarından ve il yönetim kurulu üyelerinden aldığı bilgileri, dosya haline getirdi. Başkan Ükünç, kamp esnasında Akşener ile görüşme imkanı yakaladığında hazırladığı dosyayı, genel başkana sunacak. Partililerin, siyasi rotalarını nasıl şekillendirecekleri, pazar günü netleşecek. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.