Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir ilçe teşkilatlanmalarına hız verdi

İYİ Parti İzmir ilçe teşkilatlanmalarına hız verdi

İyi Parti İzmir İlçe Başkanlıklarına atanan isimler yavaş yavaş netleşmeye başladı. İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’nın kuruluş çalışmaları ve il binası düzenleme çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın şifahen ilçe başkanlarını görevlendirdiği iddia edildi. MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Galip Çukurlu Bornova İYİ Parti İlçe Başkanlığına resmen atandı. İYİ Parti İzmir teşkilatlanmalara hız verdi

  • Ege Postası
  • 15.11.2017 - 14:23

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın İl Teşkilatı kurma çalışmaları yanında ilçe teşkilatlarını da görevlendirme çalışmalarını başlattığı ifade edildi. Ulupınar’ın İzmir’de il binası arayışı sona ererek bir yerde karar kıldığı, kısa süre içinde konu hakkında açıklama yapacağı ve il yönetim kurulunun atamalarının tamamlanarak çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

İYİ Parti'nin ilçe teşkilatlanmasında zaman kaybetmemek için şifahen görevlendirilen ilçe başkanları ile ilgili ise tabanda heyecan yaşandığı ifade edildi. Ulupınar’ın sözlü olarak şifahen görev verdiği başkanların ilçelerde teşkilatlanma için çalışacağı öğrenildi.

İLK ATAMA BORNOVA'YA

MHP’den Bornova Belediye Başkan adayı olan ve istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Galip Çukurlu’nun Bornova İYİ Parti İlçe Başkanlığına resmen atandı.

ŞİFAHEN ATAMALAR

MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen isimlerden oluşan listede, Balçova MHP İlçe eski Başkanı Ülkü Doğan’ın İYİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı’na, MHP Urla İlçe eski Başkanı Hasan Hüseyin Akgül’ün İYİ Parti Urla İlçe başkanlığına, Tire MHP İlçe eski Başkanı Atakan Duran’ın İYİ Parti Tire ilçe Başkanlığına, MHP İl eski Başkan Yardımcısı Hasan Yıldız’ın ise Karabağlar ilçe Başkanlığı’na atanma öncesi görevlendirildiği ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.