Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'deki çalıştayda buluşuyor! Akşener de katılacak

İYİ Parti İzmir'deki çalıştayda buluşuyor! Akşener de katılacak

İYİ Parti’nin Yerel Yönetimler Çalıştayı'nın ikinci toplantısı İzmir’de gerçekleştirilecek. Çalıştayda belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanları bilgilendirilecek. 21-22 Aralık tarihindeki programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılacak. İYİ Parti İzmir'deki çalıştayda buluşuyor

  • Ege Postası
  • 10.12.2019 - 14:40

EGEPOSTASI- İlki Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen İYİ Parti’nin Yerel Yönetimler Çalıştayı'nın ikincisi İzmir'de düzenlenecek. 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılacağı çalıştayda, partinin yerel yönetimlere bakışı ve "iyi belediyecilik" kriterleri tartışılacak, belediyelere kaynak oluşturma ile imar ve ihale konusunda teknik bilgiler verilecek. 

Mevcut yerel yönetimler yasasının artı ve eksi yönleriyle masaya yatırılacağı çalıştaya, İYİ Partili belediye başkanları, belediye ve il meclis üyeleri ile yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcıları katılacak.

Trakya, Marmara ve Ege Bölgesi’ndeki partililerin de katılacağı çalıştay bugüne kadar ki en kapsamlı olacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.