Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir’de yeni yönetim tamam

İYİ Parti İzmir’de yeni yönetim tamam

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 71 kişiden oluşan yönetim kurulu ile 9 kişilik disiplin kurulunu açıkladı. Ayrıca 20 ilçeye atanan başkanlar da belli oldu. Kırkpınar, 31 Mart yerel seçimleri için iddialı olduklarını ve milletle kucaklaşacaklarını söyledi. İYİ Partili Kırkpınar yönetimini tanıttı

  • Ege Postası
  • 09.11.2018 - 15:19

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI/DHA-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, genel merkezden de onay alan yeni yönetim kurulu listesini ve il disiplin kurulu listesini düzenlediği bir basın toplantısıyla açıkladı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ideal ve iddialı bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirterek, 31 Mart yerel seçimleri için de büyük iddiaları olduğunu söyledi.

31 MART’TA MİLLETLE KUCAKLAŞMAYI SAĞLAYACAĞIZ

Kırkpınar, “Eğer parlamentoda İYİ Parti olmasaydı, bugün Türkiye’deki parlamento aritmetiğinden kaynaklanacak sıkıntıları bir düşünün. Biz 24 Haziran’da bütün zorlukları aşa aşa geldik. Millet bizimle el sıkıştı. İzmir’de biz iddiamızı ortaya koyacağız. 31 Mart 2019 tarihinde de milletle kucaklaşmayı sağlayacağız inşallah” dedi.

İŞİMİZ KOLAY DEĞİL, ZOR DA DEĞİL

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, sözlerine, “İşimiz kolay değil. İşimiz zor da değil. Bir şey hem nasıl zor hem nasıl kolay olabilir. İmanlı, inançlı, mukaddesatçı ve bu ülkeyi kuran Atatürk’ün ve Cumhuriyetin değerlerine sonuna kadar sahip çıkanlar topluluğuyuz biz” diye başladı.

HİÇ KİMSEDEN KORKMADAN GERÇEKLERİ HAYKIRAN İYİ PARTİ VEKİLLERİ İYİ Kİ VAR

Parlamentoda İYİ Parti’nin olmasının denge sağladığını kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Süreci başlatan ve millet tarafından görevlendirilen İYİ Parti hareketi süreci başlatan sayın genel başkanlığımızın önderliğinde ve liderliğinde bütün zorlukları aşa aşa, bütün duvarları yıka yıka bu günlere geldik. Bugün parlamentoda bir yılını tamamlamış bir parti olarak 41 temsilcisi olan bir partiyiz. Parlamentonun açıldığı günden bu yana dinamik, ne istediğini bilen, sorgulayan ve ülkenin gerçeklerini, parlamento kürsüsünden, hiç kimseden korkmadan haykıran İYİ Parti milletvekilleri var. İyi ki varlar” ifadelerini kullandı.

OLUMSUZLUKLAR PARTİMİZİ YIPRATAMAZ

Partileri hakkında ortaya atılan spekülasyonlar ve olumsuz propagandaların boşa çıktığını dile getiren İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, açıklamalarını, “Çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Partimizle ilgili olumsuzluklar sanal medyada yer aldı. Bu olumsuzlukların partimizi yıpratması mümkün değil. Göreceksiniz ideal ve iddialı bir yönetim kurulu açıklayacağız. Hukuk evrenseldir. Ceza hukuku vardır. Aile hukuku vardır. Deniz hukuku vardır. Bu topluluğun da bir kardeşlik hukuku vardır. Hepiniz benim kardeşimsiniz” şeklinde sürdürdü. 

'GÜCÜMÜZÜN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ'

Şengül Hablemitoğlu’nun isminin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçmesini değerlendiren Kırkpınar, "Değerlendirme yapmak zor çünkü bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Sosyal medyada bir şey çıktı. Bu isimler her biri kıymeti belli olan insanlar. Olsa çok mutlu olurum hepsi çok kıymetli. 1 Nisan şakası gibi gelecek ama İYİ Parti’nin zaferi ile sonuçlanacak. Gücümüzün üzerinde bir oy alacağımızı iddia ediyorum" diye konuştu.

VEKİL ADAYI DA LİSTEDE

Başkan Hüsmen Kırkpınar’ın yönetiminde 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayı olan Serap Özöktem de yer aldı. Yönetimdeki 71 isimden 6’sının avukat olması da dikkat çekti. Büyük çoğunluğu üniversite mezunlarından olan yönetim kurulunda, doktorlar, gazeteciler ve mühendisler de var. Yönetimde bir de Arzu Büyükköprü adında güzellik uzmanı bulunuyor.

İL YÖNETİM KURULU

İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı:

"Hüsmen Kırkpınar, Adnan Koç, Adnan Selvi, Ahmet Kervan, Ahmet Murat Beyoğan, Ali İhsan Ülker,  Ali İhsan Ülker, Alihan Aksoy, Anıl Selek,  Arzu Büyükköprü, Aynur Sezin Kuruşçu, Aysel Çeken, Aysın Yılmaz,  Ayşegül Eren,  Aytekin Dağlıoğlu, Berkant Hüseyin, Bilal Okan Calp,  Burak Üstünbaş, Burçin Özdemir, Bülent Uygur, Canan Gülbayrak, Cemil Gürsel, Cevdet Şahin Florat, Çağrı Özdemir, Ercüment Er, Erdal Şahin, Erkan Baransel, Evren Gülay, Fatih Özen, Figen Yıldırım,  Filiz Çuhadaroğlu, Funda Manavcı, Gizem Elbaş, Hakiyan Öztekin, Hasan Mert Yılmaz, Hasan Sungur, Hayri Köseoğlu, İbrahim Dönertaş, İrfan Anbar, İsmail Aybars Aksoy, Kurtuluş Doğan, Kübra Sonay Ayan, Levent Kaplan, Mehmet Ali Sarızeybek, Mehmet Balvar, Mehmet Fatih Zaimoğlu, Mehmet Halis Köse, Mehmet Murat Gök, Mehmet Orhan Arar, Melike Tırpan Yalçın, Mesut Mercan, Mevlüt Durmuş Kara, Murat Çakar,  Mutlu Gürsoy, Nadir Gergin, Naime Özeren, Nihal Namlı, Nurettin Özturan, Orhan Demiral, Osman Çandır, Ömer Özkan, Öztürk Keskin, Pelin Yetkin Yazıcı, Dündar Tanrıverdi, Sebahattin Topuz, Selahattin Gümüş, Serap Özöktem, Serhan Mete, Şakir Genç, Şükran Yörük, Şükrü Çakır, Ülkü Doğan."

İl Disiplin Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Bülent Gülçek,  Ali Osman Sabancı, Serap Keskin Yazıcı,  Zuhal Şimşek, Mehmet Bilek,  Osman Tamer Şahin, Şükrü Torla, Yakup Şenkal, Hüseyin Doğan."

20 İLÇEYE YENİ BAŞKAN

İYİ Parti tarafından ataması yapılan ilçe başkanlarının isimleri de açıklandı. İlçe başkanları olarak açıklanan listede 20 yeni isim yer aldı. Buna göre, Aliağa’ya Yavuz Adar, Bayındır’a Hünsü Bahadır Küçükbarak, Bayraklı’ya Mehmet Erdinç Çobanoğlu, Bornova’ya Mustafa Tabak, Foça’ya Yasemin Görgeç, Güzelbahçe’ye Ümit Ergene, Çiğli’ye Hasan Şahin, Kınık’a Halit Tekne, Urla’ya Yüksek Bıyık, Selçuk’a Nalan Akduman, Bergama’ya Nuri Çiftçi, Çeşme’ye Volkan Evci, Dikili’ye Altan Aktuğ, Karabağlar’a, Hasan Yıldız, Karşıyaka’ya Mehmet Yıldırım, Kiraz’a Halit Demir, Menderes’e Ayşe Mutlu, Menemen’e Yılmaz Karslı, Ödemiş’e Semih Alpan, Tire’ye Hayati Okuroğlu atandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.