Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de yeni atamalar

İYİ Parti İzmir'de yeni atamalar

İYİ Parti’de ilçe başkanlarının belirlenmesi sürecinde bugün de Karabağlar ve Dikili’ye atamalar yapıldı. Yeni ilçe başkanları görev tebliğlerini aldı. İYİ Parti İzmir'de yeni atamalar

  • Ege Postası
  • 22.11.2017 - 11:19

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İl binasını tutan ve tabelasını da isteyen Başkan Ulupınar, bugün yapılan atamalarla Karabağlar ve Dikili İlçe başkanlarını  atadı.

Başkan Ulupınar, Karabağlar’a Hasan Yıldız’ı, Dikili’ye de Altan Aktuğ’a kurucu ilçe başkanlarını atadı. Yıldız ve Aktuğ’a da başkanlık görevleri tebliğ edildi. Yıldız ve Aktuğ’un yönetim kurulu listelerini hızla oluşturup çalışmalarına başlayacak.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Bornova’ya Galip Çukurlu’nun atanmasının ardından Kadın Adaylarını Destekleme Derneği’nde (KADER) uzun yıllar görev yapan Serap Özöktem de dün yapılan tebliğle Balçova Kurucu İlçe Başkanı olmuştu.

Başkan Yıldırım Ulupınar’ın 30 ilçenin ilçe başkanlarını belirleme çalışmalarını tamamlamasının ardından bir basın toplantısı düzenleyerek, İzmir ekibini açıklaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.