Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de İl Sekreteri'nin korona testi pozitif çıktı

İYİ Parti İzmir'de İl Sekreteri'nin korona testi pozitif çıktı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi’nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Egepostası'na konuşan İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise 'Ben tıpçı değilim önlemler konusunda bir şey söyleyelim ama, en az üç hafta sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden bu iş devam edecek gibi gözüküyor" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 27.03.2020 - 14:30

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi’de koronavirüs tespit edildi.

Şok eden gelişmeyi İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar sosyal medyadan duyurdu.

Kırkıpınar açıklamasında, “İl sekreterimiz Dündar Tanrıverdi’ye yapılan Covit 19 testi POZİTİF çıkmıştır. Son on gün içinde teması olan herkesin kendini izole etmesi gerekiyor (14 GÜN) belirti olarak yüksek ateş, kuru öksürük ve solunum yetmezliği çekenlerin 112-155 ve 156’yı araması önemle rica olunur” ifadelerini kullandı.



‘SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMELİ’

Egepostası’na konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar “Partimiz geçtiğimiz cumartesi gününden beri kapalı. Ben tıpçı değilim önlemler konusunda bir şey söylemek gerekeirse  en az üç hafta sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden bu iş devam edecek gibi gözüküyor. Partimizle ilgili görüşmelerimizi izole olduğumuz için interaktif bir şekilde devam ettiriyoruz. İl sekreterimizle en son geçtiğimiz hafta görüştük. Maskesi ve eldiveni takılıydı. 15 gündür el sıkışmayı kaldırdık. Ancak her ihtimale karşı kendimi izole altına aldım, 14 gündür evden çıkmıyorum. Şu anda Dündar Bey’le görüşen arkadaşlarımız da izole altında. Evden çıkmayacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.