Dolar 32,5995
%0.38
Euro 34,7997
%0.19
Altın 2.505,390
%0.84
Bist-100 9.431,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de iki ilçenin daha başkanı atandı

İYİ Parti İzmir'de iki ilçenin daha başkanı atandı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Gaziemir ve Menemen ilçe başkanlarını da atadı. Gaziemir’de Avukat Leman Bayındır, Menemen’de ise Yılmaz Karslı ilçe başkanı oldu. İYİ Parti İzmir'de atamalar sürüyor

  • Ege Postası
  • 23.12.2017 - 13:10

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe başkanları atamasını sürdürüyor. Bugün de Menemen ve Gaziemir ilçe başkanlarını atayan Ulupınar’ın bu atamalarla birlikte 26 ilçe başkanını tespit etti. İki ilçe başkanının resmi tebliği henüz yapılmamasına karşın bir hafta içerisinde bunların ve geri kalan 4 ilçe başkanının daha belli olup atamalarının yapılmasıyla birlikte ilçe başkanlarını atama süreci tamamlanmış olacak.

MENEMEN VE GAZİEMİR’DE BAŞKANLIK O İKİ İSME EMANET

Başkan Ulupınar, bugün de Menemen ve Gaziemir ilçe başkanlarının atamasını gerçekleştirdi. Menemen İlçe Başkanlığı’na MHP İzmir İl eski yöneticilerinden Yılmaz Karslı atanırken; Gaziemir’de İlçe Başkanı Avukat Leman Bayındır oldu.

İLÇE BAŞKANLARINI DA TANITACAK

Yoğun bir çalışmanın ardından 85 kişilik İl Yönetim Kurulu ve 9 kişilik Disiplin Kurulu üyesini de belirleyip basın ve kamuoyunun karşısına çıkarak tek tek tanıtan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın ilçe başkanları atamasının tamamlanmasının ardından yine basına ve kamuoyuna yönelik bir tanıtım toplantısı gerçekleştirecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.