Dolar 32,5108
%0.07
Euro 34,8706
%-0.29
Altın 2.451,680
%0.63
Bist-100 9.893,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de bir şok daha! Danışman pozitif Kırkpınar negatif

İYİ Parti İzmir'de bir şok daha! Danışman pozitif Kırkpınar negatif

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılana açıklamaya göre; İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi’nin ardından İl Başkan Danışmanlarımızdan Oğuzhan Yar'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

  • Ege Postası
  • 30.03.2020 - 15:53

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın danışmanlarından Oğzhan Yar'da koronavirüs tespit edildi.

Şok eden gelişme İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından duyuruldu.

Açıklamda, "İl Sekreterimiz Dündar Tanrıverdi'den sonra İl Başkan Danışmanlarımızdan Oğuzhan Yar'ın da Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisinin sağlık durumu iyidir. Daha da iyi olacak ve bir kaç güne bu hastalığı yenip inşallah ailesinin yanına dönecektir" denildi.

BAŞKAN KIRKPINAR'DAN 'KORONA NEGATİF' AÇIKLAMASI!

Konuyla ilgili olarak İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, WhatsApp üzerinden İYİ Partilileri bilgilendiren bir mesaj yayınladı. 27.03.2020 Cuma günü İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen ekiplerce kendisine ve eşine yapılan koronavirüs testinin 'negatif' çıktığını dile getiren Kırkpınar, danışmanı Oğuzhan Yar hakkında da Suat Seren Göğüs Hastanesi'nde normal serviste ilaçlı tedavi altında olduğu bilgisini paylaştı.

Başkan Kırkpınar'ın yayınladığı mesaj şu şekilde:

"Sayın üyelerimiz,

İl Başkanımız Sn. Hüsmen Kırkpınar'ın kendisinin ve İl Yöneticilerinin sağlıkları ile ilgili yaptıkları açıklamalar aşağıda sunulmuştur.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dilerim. Arkadaşlar ayrıca 27.03.2020 Cuma günü İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen bir ekip evimde eşim ve bana Covid-19 testi yaptılar. Test sonucunda her ikimizde de negatif çıktı. Değerli İlçe Başkanlarım; son günlerde yaşadığımız sıkıntılı günleri milletimizin sağduyu ve kararlılığı ile aşacağımıza inanıyorum. İl sekreterimiz Dündar ağabeyimiz Suat Seren Göğüs hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte, yine aynı hastanede normal serviste yatan Oğuzhan Yar ise ilaç tedavisi görmektedir. Her iki hastamıza Allah'tan şifa diliyorum.

Değerli arkadaşlarım şu an itibariyle bu bilgiler dışında paylaşacağım bir şey yok, olduğunda buradan sizlerle paylaşacağım. Sizden ricam; teşkilat mensuplarımızın evde kalmaları yönünde ve sokakta iseler, sosyal mesafe(en az 1,5 metre)ye uymalarıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Allah'a emanet olun."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.