Dolar 32,4834
%0.11
Euro 34,7439
%0.07
Altın 2.472,070
%0.4
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'den skandal paylaşım! MHP'den sert tepki

İYİ Parti'den skandal paylaşım! MHP'den sert tepki

İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı resmi Facebook sayfasından üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bir süre istirahat etmesinin ardından tekrar mesaiye başlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için “3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış!” şeklindeki paylaşıma tepki yağdı. Paylaşım kaldırılırken, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar özür diledi ve sosyal medya hesabını yöneten partilinin istifa dilekçesini yayınladı. İYİ Parti'den skandal paylaşım... MHP'den sert tepki

  • Ege Postası
  • 15.10.2019 - 00:00

EGEPOSTASI- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle üç haftalık istirahat süresinin ardından partisinin genel merkezine gelerek mesaisine başladı.

Bahçeli, 23 Eylül'de rahatsızlanarak gittiği Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nden aynı gün taburcu edildikten sonra bir süre evinde dinlendi. 

SKANDAL PAYLAŞIM  

MHP Lideri Bahçeli'nin geçirdiği hastalığın ardından günler sonra verdiği fotoğraf çesitli yorumlara neden olurken İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın Facebook sayfasından skandal bir paylaşım yapıldı. Bahçeli’nin partilileri selamladığı fotoğraf, “3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış!” notuyla paylaşıldı. Tepkiler üzerinde paylaşım bir süre sonra kaldırıldı.

İYİ PARTİ İZMİR İL BAŞKANI KIRKPINAR ÖZÜR DİLEDİ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, paylaşımdan dolayı Devlet Bahçeli ve MHP’den özür diledi. Kırpınar sosyal medyadan, “Bugün akşam saatlerinde İYİ Parti Buca ilçe başkanlığı Facebook sayfa yöneticisi tarafından paylaşılan Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili görüntüden ve sözden dolayı incinen, üzülen ve öfkelenen kardeşlerimden teşkilatımız adına özür dilerim. Sayın Devlet Bahçeli’ye sağlıklı ömürler dilerim...” mesajını paylaştı. Kırkpınar ayrıca sayfa yöneticisinin partiden istifasını içeren dilekçesini de yayınladı.

MHP’DEN ÇOK SERT TEPKİ

Skandal paylaşıma MHP İzmir’den ise çok sert tepki geldi. MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “İP'in Buca İlçe Başkanlığı, korkudan paylaşımı kaldırdınız ama bu şerefsizliğinizi ve adiliğinizi örtmez. Bu işin hesabı başka olacak ...” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.