Dolar 32,5032
%0.17
Euro 34,7743
%0.15
Altın 2.491,540
%1.19
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'den pankartlı jest

İYİ Parti'den pankartlı jest

CHP’nin, 23 Haziran’daki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin sloganı “Her şey çok güzel olacak”, Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti’nin İzmir il binasında da pankart olarak yerini aldı. Kırkpınar'dan MHP'li Şahin'in 'Hoşt' sözüne yanıt

  • Ege Postası
  • 16.05.2019 - 18:32

EGEPOSTASI- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, YSK tarafından iptal edilen Ekrem İmamoğlu’nun, Berkay adlı gencin “Her şey güzel olacak Ekrem abi” sözlerinden yola çıkarak seçim sloganı olarak kullandığı “Her şey çok güzel olacak” sözleri, İYİ Parti İzmir tarafından da pankart yapılıp il binasına asıldı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar pankartı neden astıklarını açıklarken, “Her şey çok güzel olsun istiyoruz. Bütün Türkiye’de yaşayan her insan, her Türk vatandaşı güzel şeyler bekliyor bu ülkede. Her şeyin çok güzel olmasını talep etmemizin bence hiç bir mahsuru yok. Bunu herkesin tebessümle karşılamasını dilerim” dedi. Kırkpınar şunları söyledi:

“Seçim meydanlarında önemli bir mesajdı. İşçilere, işverenlere, dul ve yetimlere asgari ücretlilere, emeklilikte yaşa takılanlara, emeklilere, ekonomik sıkıntı yaşayanlara, gelecekten umudunu yitirenlere ve bu ülkeyi terk etmek zorunda olanlara her şeyin çok güzel olacağını belirten bir mesajdı. Biz de bir kez daha her şeyin çok güzel olacağını iddia ediyoruz.”

HOŞT SÖZÜNE YANIT

Kırkpınar, Hasan Tahsin’in düşmana ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin’i anma törenlerinin ardından “Her şey güzel olacak” sloganları atanlar MHP İl Başkanı Veysel Şahin’in “Hoşt” diye yanıt vermesini de değerlendirirken, “Kötü söz sahibine aittir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.