Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’den CHP’ye bayram ziyareti

İYİ Parti’den CHP’ye bayram ziyareti

İYİ Parti İzmir İl Sekreteri beraberinde il başkan yardımcılarıyla CHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İYİ Partili yöneticileri, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay ağırladı. İki partinin yöneticileri de yerel seçimde ittifak kararını seçmenin vereceğini söyledi. İYİ Parti İzmir’den CHP’ye bayram ziyareti

  • Ege Postası
  • 18.08.2018 - 15:50

EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi ve beraberindeki il başkan yardımcıları CHP İzmir İl Başkanlığı’na bayram ziyaretinde bulundu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in bulunmadığı il binasında İYİ Partili misafirleri CHP İzmir İl Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay karşıladı.

Karşılıklı sohbet ve iyi dilek temennilerinin ardından gazetecilerin yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmayacakları yönündeki sorusunu yanıtlayan CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay ve İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi, kararı seçmenin vereceğini söyledi.

İKİ YÖNETİCİDEN ORTAK ‘SEÇMEN GEREĞİNİ YAPAR’ VURGUSU  

CHP İl Başkan Yardımcısı Türkbay, “Şimdiden burada geniş bir değerlendirme yapmamız söz konusu olamaz. Ama tabanda parlamenter demokrasiye inanan seçmen, vatandaş onun gereğini yapacaktır” derken, İYİ Parti İl Sekreteri Tanrıverdi, “Vatandaş gereğini yapıyor ve yapacak. Bu birinci planda genel merkezlerin işi. Yerel seçimlerde memleketimiz için iyi sonuçlar çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.