Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’de istişare toplantısında teşkilata flaş mesajlar; Hazır olun!

İYİ Parti’de istişare toplantısında teşkilata flaş mesajlar; Hazır olun!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar yönetiminde gerçekleştirilen Bakırçay Bölgesi 1. Bölgesel İstişare Toplantısı Aliağa’da gerçekleştirildi. Toplantıda teşkilatın istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kırkpınar’ın teşkilata da önemli mesajlar verdi. Kıkrpınar, toplantıda ilçe başkanlarına üye sayılarının artırılması, mahalle temsilcilerinin ivedilikle tamamlanması ve olası bir erken seçime hazır olun mesajları verdi. Toplantının ardından İYİ Parti İl Yönetimi Aliağa Belediyesi’nde işten çıkarılan işçileri de ziyaret etti, destek verdi. İYİ Parti’de istişare toplantısında teşkilata flaş mesajlar

  • Ege Postası
  • 07.08.2019 - 15:59

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar yönetiminde gerçekleştirilen ‘Bakırçay Bölgesi 1. Bölgesel İstişare Toplantısı’nın Aliağa’da yapıldı. Toplantıya Aliağa, Foça, Bergama, Dikili, Kınık, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli ve Menemen ilçe başkanları, ilçe sekreterleri, teşkilattan sorumlu başkan yardımcıları ve ilçe muhasipleri katılırken, toplantıda parti içi bilgilendirme, ülke siyasetinin durumu, gelecek süreçle ilgili ilçe başkanlarının önerileri gibi konuların konuşulduğu öğrenildi.

Toplantıda teşkilatın istek ve önerileri alınırken, Başkan Kırkpınar da teşkilata önemli mesajlar verdi. Kırkpınar, İYİ Parti’nin özellikle üye sayısının artırılması ve diğer partilerle aradaki farkın kapatılması gerektiğini iletirken, teşkilatları diri tutulması için, mahalle temsilcilerinin artırılması yönünde talimatlar verdiği aktarıldı.

Başkan Kırkpınar’ın teşkilata "Sürekli sahada çalışın, olası bir erken seçime hazır olun" mesajı verdiği bildirildi.

Kırkpınar'ın istişare toplantısında meclis üyelerine de seslendiği aktarılırken, belediye ve İYİ Parti seçmeni arasındaki ilişkinin iyi kurulması gerektiği konusunda uyarıda bulunduğu belirtildi. Kıkrpınar'ın "Halkın yararına her türlü çalışmada belediye başkanlarına destek olun ancak olumsuz bir durum gördüğünüzde de bu konuyu muhakkak belediye başkanıyla istişare edin" dediği öğrenildi.

Öte yandan bölgesel istişare toplantılarını Menderes bölgesi ve Yarımada ilçeleri ile devam edeceği belirtildi.

ALİAĞA’DA İŞÇİLERE DESTEK ZİYARETİ

Başkan Hüsmen Kırkpınar ile İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi ve il yönetimi istişare toplantısının ardından MHP'li Serkan Acar'ın başkan olduğu Aliağa Belediyesi’nde işten çıkarılan ve 82 gündür eylemlerini sürdüren işçileri ziyaret etti. İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Aliağa’da işten çıkarılan işçilerin yanında olduklarını ifade ederken, bazı İYİ Partili yöneticiler de işçilerin kampanyasına imza vererek destek oldu.

İYİ Parti’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Aliağa Belediyesi'nin haksızca işten çıkardığı işçilerin yanındayız. Emeği ve alın teri ile çalışan her işçinin, her memurun ve her vatandaşın hak mücadelesinde  olarak yanında olacağız” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.