Dolar 32,5853
%0.34
Euro 34,8063
%0.21
Altın 2.505,070
%0.83
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’de ilçe revizyonu tam gaz

İYİ Parti’de ilçe revizyonu tam gaz

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ataması yapılan Konak ve Karaburun ilçe başkanlarına mazbatalarını verdi. Kırkpınar, Geriye kalan Beydağ ilçesinin başkanının ise önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi. İYİ Parti’de ilçe revizyonu tam gaz

  • Ege Postası
  • 04.12.2018 - 13:16

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Revizyon çalışmasını tamamlayan İYİ Parti İzmir’de 27 ilçe başkanının ardından Konak ve Karaburun ilçe başkanlıklarına da atama yapıldı.

Yapılan atamalar çerçevesinde İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığı'na Coşkun Tatar, Karaburun İlçe Başkanlığı'na ise Akın Korba getirildi.

29 ilçenin ardından geriye sadece Beydağ ilçe başkan atamasının kaldığı İYİ Parti’nin İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, il binasında düzenlenen toplantıyla 2 yeni ilçe başkanına mazbatalarını verdi ve başarı dileklerinde bulundu.

KIRKPINAR: BİZ SANDIKTAN ÇIKTIĞIMIZDA…

Yeni ilçe başkanlarına mazbatalarını veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “İYİ Parti'nin bir gücü var.  31 Mart'ta yen bir sürece doğru gideceğiz ve taze bir başlangıç yapacağız. Biz sandıktan çıktığımızda farklı şeyler konuşulacak” dedi. Kırkpınar, geriye kalan Beydağ’a ise önümüzdeki günlerde sürpriz bir ismin atanacağını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.