Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti Başkanından ilçeler için çarpıcı ittifak açıklaması

İYİ Parti Başkanından ilçeler için çarpıcı ittifak açıklaması

CHP İzmir İl Örgütü’nün ilçe bazında İYİ Parti’den adayların da gösterilmesine sıcak bakmamasını değerlendiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “İl yönetiminin alacağı kararla ilgili bir durum değil bu. Asıl olan işbirliğidir. İşbirliğinde bu konular müzakere edilir, ortak akıl ile hareket edilir, oradan bir şey çıkar” dedi. İYİ Parti Başkanından ilçeler için flaş ittifak açıklaması

  • Ege Postası
  • 09.01.2019 - 14:21

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- CHP ve İYİ Parti arasında ilçe bazlı işbirliği konusu henüz müzakere edilmeye başlanmasa CHP İzmir İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçe başkanları ve milletvekillerinin bazı ilçelerin İYİ Parti’ye verilmesi noktasında olumsuz görüş belirtmelerini değerlendiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ortak akılla hareket edilmesinin önemine işaret etti.

ORTAK AKILLA HAREKET ETMEK İSTERİZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, kendi yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla yaptıkları toplantılarda da farklı görüşlerin gündeme geldiğini belirterek, “İl yönetiminin alacağı kararla ilgili bir durum değil bu. Bizim de il yönetim kurulumuzda farklı görüşler gündeme geldi. İlçe başkanları toplantısında da 14 ilçe başkanımız ‘kendi başımıza girelim’ dedi. Bunlar birer görüştür. Yönetim kurullarında dile getirilen görüşler demokrasinin bir gereğidir. Herkesin görüşünü alıyoruz. Ondan sonra ortak akılla hareket etmek isteriz. Bunun üzerinde sürekli yok yönetim kurulu, yok milletvekilleri toplandı, şu görüş çıktı. Bunların bir anlamı yok bence” dedi.

ASLOLAN İŞBİRLİĞİDİR, BU TÜR KONUŞMALAR İÇİN ERKEN

Asıl olanın ittifakın ruhuna uygun davranmak ve ortak akılla bir işbirliğine gitmek olduğunu vurgulayan İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, “Asıl olan işbirliğidir. İşbirliğinde bu konular müzakere edilir, ortak akıl ile hareket edilir, oradan bir şey çıkar. Ben ilçe başkanlıkları konusunda, hangi ilçenin ya da kaç ilçenin sayı olarak vermek durumunda değilim. Bu konuları tartışmam konuşmam bile. Genel merkez yöneticileri düzeyinde de konuşulur bunlar. Bu tür konuşmalar için erken” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.