Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti Başkanı Ulupınar hızlı başladı

İYİ Parti Başkanı Ulupınar hızlı başladı

85 kişiden oluşan yönetim kurulu ve 9 kişilik disiplin kurulu üyelerini belirleyip kamuoyuna basın toplantısıyla tanıttıktan sonra 25 ilçe başkanını atayan, geriye kalan 5 ilçe başkanının atamasını da kısa süre içerisinde gerçekleştireceğini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, bugün 3 toplantılı yoğun mesaisine başladı. Seçim stratejilerini de belirleyecek olan Başkan Ulupınar, 25 ilçe başkanına biner adetten oluşan üye kayıt fişini dağıtacak. Ulupınar’ın hedefi 25 ilçede bir günde 25 bin üye kaydı gerçekleştirmek. İYİ Parti Başkanı Ulupınar hızlı başladı

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 13:32

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’de yönetim kurulunu oluşturup 25 ilçe başkanının atamasını yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, bugün Disiplin Kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla iki ayrı toplantı gerçekleştirecek. Akşam saat 19.00’da il yönetim kurulu toplantısını yapacak olan Başkan Ulupınar, öğleden sonra 14.00’te ilçe başkanlarıyla, 16.00’da da 25 ilçe başkanıyla bir araya gelecek.

ULUPINAR, 25 İLÇE BAŞKANININ HER BİRİNE BİN KAYIT FİŞİ DAĞITACAK

İlçe başkanlarıyla yapılacak toplantıda ilçe başkanlarına partisinin genel merkezinden gelen biner adetten oluşan ‘üye kayıt fişini’ dağıtacak olan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmirlilerden partilerine üye olma noktasında yoğun talep geldiğini, her ilçeye dağıtacakları biner üye kayıt fişlerinin bir günde tükeneceğini belirtti.

300-500 BİN YENİ ÜYE KAYIT FİŞİ GELMELİ Kİ YOĞUN TALEBİ KARŞILAYABİLELİM

Egepostası’na açıklamalar yapan Başkan Ulupınar, partilerine üye kabul etme sürecini bugün itibariyle resmen başlatacaklarını belirterek, bir günde 25 bin üye kaydı gerçekleştireceklerini, genel merkezden yeni üye kayıt fişleri istediklerini açıkladı:

“Partimize yoğun bir talep var. İzmirli hemşehrilerimiz,  partimize üye olmak için bugünden itibaren ilçe başkanlıklarımıza ulaşabilir. Bugün toplanacağım 25 ilçe başkanımıza biner adet üye kayıt fişini teslim edeceğim. Bir günde biter. Açıkçası genel merkezimizden bize 300-500 bin üye kayıt fişinin gelmesi iyi olur. Gelsin ki yoğun talebi karşılayalım. Genel merkezden istedik, yeni kayıt fişleri gelir gelmez onları da ilçe ilçe dağıtacağız. Bir günlük hedefimiz 25 ilçede 25 bin yeni üye.”

SEÇİM STRATEJİLERİ BELİRLEDİKTEN HEMEN SONRA SOKAĞA İNECEĞİZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın yoğun mesaisi, bugün üç toplantıyla gerçekleşecek. İlk toplantısını ilçe başkanlarıyla yapacak olan Başkan Ulupınar, ilçe başkanlarıyla seçim sürecine yönelik stratejilerinin neler olacağını, neler yapacaklarını konuşacak:

“Partimize üye olmakla ilgili ciddi bir talep var. Herkes üye olmak istiyor. Bugün bu süreci başlatıyoruz. Üye olmak isteyen her İzmirli hemşehrimize kapılarımız sonuna kadar açık. Bugünkü toplantımızda seçime kadar neler yapacağımızı, seçim stratejilerimizin neler olacağını, nasıl hareket edeceğimizi konuşacağız. Planlamamızın ardından kısa süre içerisinde sokağa inip İzmirli hemşehrilerimizle buluşmaya başlayacağız. Başta sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve toplum önderleri olmak üzere tüm kişi ve kurumlarla bir araya gelmeye ve partimizi, hedeflerimizi anlatmaya başlayacağız.”

DİSİPLİN KURULU BAŞKANI BELİRLENECEK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, öğleden sonra 16.00’da Disiplin Kurulu üyelerinin toplanacağını ve başta kurul başkanlığı olmak üzere görev paylaşımının gerçekleşeceği bilgisini verdi.

Başkan Ulupınar’ın yoğun mesaisi, akşam 19.00’da gerçekleşecek İl Yönetim Kurulu toplantısıyla sürecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.