Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti adayları vitrine çıkıyor

İYİ Parti adayları vitrine çıkıyor

İYİ Parti İzmir Milletvekili aday listesini açıkladı. İzmir listesinden memnun olduklarını kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, tüm milletvekili adaylarının katılacağı bir tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini belirterek, toplantının Cuma günü gerçekleşmesini planladıklarını söyledi. İYİ Parti adayları seçmene tanıtılacak

  • Ege Postası
  • 22.05.2018 - 14:25

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ükünç, 25 Mayıs Cuma günü saat 10.15'te, Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek toplantının ardından adaylarla birlikte saha çalışmalarını sürdüreceklerini belirten İl Başkanı Ükünç, “İzmir’de düzenleyeceğimiz aday tanıtım toplantısını Cuma gününe yetiştirmeye çalışıyoruz.  Yeriyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Parti dışında bir mekânda yapmayı düşünüyoruz. Tüm vekillerin olmasını istediğimiz bir toplantı yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle Cuma gününü belirledik. Adaylarımızı bu toplantıyla basına tanıtmayı düşünüyoruz” dedi.

İZMİR LİSTESİNDEN GAYET MEMNUNUZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, İzmir Milletvekili aday listelerinin İzmir’de karşılığı olduğunu dile getirerek,  “Biz teşkilat olarak listelerden gayet memnunuz. Hem genel siyaset yapan tecrübeli insanların olduğu hem teşkilattan isimlerin olduğu hem de teşkilat dışındaki arkadaşlarımızın ciddi anlamda katkı koyabileceklerini düşünüyorum listeye. İzmir’de karşılık bulacağını düşünüyorum. Başarılı olmamız için hedeflediğimiz çıtaya ulaşabilmemiz için çok iyi bir liste olduğunu düşünüyorum. İzmir kamuoyunda ve İzmir seçmeninde karşılığının olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İZMİR’DE BİRİNCİ PARTİ OLMAK HEDEFİMİZ

24 Haziran seçimlerinde İzmir’den yüksek bir oy alacaklarını kaydeden Başkan Ükünç, İzmir’de birinci parti olacakları iddiasında bulundu:

“Bizim seçimlerle ilgili tahminden öte hedefimiz var.  Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak, hem de parti olarak İzmir’de birinci parti olmak hedefimiz. Başından beri İzmir’de birinci parti olacağımızı iddia ediyoruz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.