Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İTB Aile Günü'nde buluştu

İTB Aile Günü'nde buluştu

Çalışanlarının motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak, kurum içi iletişimi arttırarak takım olma ve aidiyet duygusunu geliştirmek amaçlarıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen İzmir Ticaret Borsası (İTB) bu kapsamda çalışanları ve aileleri için 3.Geleneksel Aile Günü organizasyonunu düzenledi.

  • Ege Postası
  • 27.09.2016 - 10:49

Çeşme'de gerçekleştirilen ve İTB yönetim ile personelinin aileleriyle birlikte katılım gösterdiği etkinlikte tüm gün süren eğlenceli aktiviteler ve aile olimpiyatları düzenlendi. Etkinliğe İTB Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bülent Arman, Ercan Korkmaz, Sayman Üye Bülent Uçak, Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü, Genel Sekreter Yardımcıları Sinem Çelikten ve Dr. Pınar Nacak, İTB personeli ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, "Yaşadığımız her gün özel ve değerli ancak geriye baktığımızda yaşadığımız her günü değil, ancak bizde iz bırakanları hatırlıyoruz. Bu izler ne kadar çok mutlu anılardan oluşuyorsa; o kadar mutlu bir hayat yaşadık diyebiliyoruz. İşte Aile Günü etkinliğimiz ile de; yaşantımıza yeni mutlu anlar eklemeyi, yıllar içinde Borsamız ve birbirimize ait güzel hatıralar oluşturmayı ve hep birlikte bu anları yaşarken keyif alarak, iş stresi ve yorgunluğundan uzaklaşmayı hedefledikö dedi.

İçinde bulunduğumuz yılın İzmir Ticaret Borsası'nın 125. yılı olması nedeniyle de ayrı bir değer taşıdığına değinen Ercan Korkmaz, "125 yıla tanıklık eden ve Türkiye'nin ilk Borsası olan bir kurumunun parçası olduğumuzu bilmek hepimiz için büyük bir onur ve sorumluluk vesilesi. Borsamızı bu günlere taşıyan, gelmiş geçmiş tüm büyüklerimizi ve çalışanlarımızı da şükranlarımla anıyor, bu bayrağı sizlerin emekleri ile daha da ileri taşımayı diliyorum. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zorlu günleri de ancak birlik ruhuyla hareket edersek aşacağımıza inanıyorum. Bu birlik ve aile olma ruhunu ait olduğumuz tüm ortamlara yansıtmak suretiyle barış ve huzura kavuşmayı temenni ediyorum" dedi. 

Etkinikle çeşitli yarışmalar düzenlendi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.