Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstifasına rağmen ihracı istendi

İstifasına rağmen ihracı istendi

Denizli'de, MHP Pamukkale İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve 8 ay önce partisinden istifa eden Muhammet Aydoğdu, genel merkez tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

  • Ege Postası
  • 01.10.2016 - 14:06

MHP'de bir süre Pamukkale İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Aydoğdu, 8 ay önce istifa etmesine rağmen kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. İhraç listesinde adının yer aldığı belirtilen Aydoğdu, şöyle dedi:

"Uzun süredir partide yaşanan başarısızlığı üstlenmeyen, sebebi başka yerlerde arayan parti genel merkezinin tavrı ve tutumu karşısında sabretmenin zor olduğunu düşünerek, 29 Şubat 2016'da partiden istifa ettim. Ama genel merkez öyle başarılı bir il yönetimi atamış ki, partiden 8 ay önce istifa etmeme rağmen beni de kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etmişler. Bu yaşananlara baktığımda istifa kararımda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım. Mevcut il yönetiminin, bu partiye kim üye kim değil, haberi yok. Sorsanız partinin kaç üyesi olduğunu dahi bilmezler vah benim yarım asırlık çınarım kimlere kaldı." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.