Dolar 32,5413
%-0.02
Euro 34,8889
%0.07
Altın 2.431,070
%0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstifa etti... Behzat Aydilek’e şok suçlamalarda bulundu: Kırdığın ve kıydığın insanlar son bulsun

İstifa etti... Behzat Aydilek’e şok suçlamalarda bulundu: Kırdığın ve kıydığın insanlar son bulsun

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de metropol dışı ilçelerde “Başka bir tarım mümkün" sloganıyla çalışmalarını Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Bayındır ziyaretleriyle sürdürürken, Bayındır’da flaş bir gelişme yaşandı. Bayındır Yerel Hizmetler Müdürlüğü Koordinatörü olarak görev yapan Bekir Gündoğdu istifa etti. İstifasının Tunç Soyer’in ziyaretiyle ilgili olmadığını vurgulayan Gündoğdu, CHP İlçe Başkanı Behzat Aydilek ile yaşadığı sorunları gerekçe gösterdi.

  • Ege Postası
  • 22.01.2021 - 12:25

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir’in yeni tarım politikası için Küçük Menderes çalışmasını sürdürüyor. Dün akşamdan beri, Bayındır’da çalışmaları yürütürken Geçtiğimiz yıl 12 Nisan beri Bayındır Yerel Hizmetler Müdürlüğü Koordinatörü olarak görev yapan Bekir Gündoğdu istifa ettiğini duyurdu. 

Gündoğdu,  “Yerel Hizmetler Koordinatörü olduğum bu süreçte Bayındırlı hemşehrilerimin sorunlarını çözmek için 7/24 mücadele ettim. Pandemi süresince destek veren arkadaşlarımızın durumlarını çözüme ulaştırmak için yaptığımız çalışmalarda gelmiş olduğum an itibariyle İlçe Başkanı (Behzat Aydilek) ile yaşadığım uyumsuzluk ve çözümsüzlüğün hat safhaya ulaşması nedeniyle bu görevime devam etmeme kararı aldım. Partilerime ve hemşehrilerime saygılarımla arz ederim.” dedi.

Kararın Tunç Soyer’in ziyaretine denk gelmesi akıllarda soru işareti bırakırken, Bekir Gündoğdu ikinci bir açıklama yaparak göreden ayrılmasının Tunç Soyer’in ziyaeretiyle bir ilgisinin olamdığını belirterek yeni bir açıklama yaptı.

Açıklamada Gündoğdu, İlçe Başkanı Aydilek için “kırdığın ve kıydığın insanlar son bulsun.” diyerek suçlarken, “Mustafa Özuslu başkanım bir gün, bir yerde mutlaka benimle karşılaşacak, benide dinleyecektir.” dedi.

Gündoğdu’nun açıklaması şöyle; 

“Hemşehrilerimden ve partililerimden. Özür diliyorum. Görevden ayrılmamın Sayın Tunç Soyer başkanımın bugün ilçeme ziyaretinin zamanlaması ile asla bir ilgisi yoktur. Görevden ayrılış adını ister istifa, ister görevden alınma koyabiliriz. Beni bu göreve Hasan Dülger başkanım önerdi. Behzat Aydilek’in ilçe başkanı olmasında en önemli etkenim. Partimin bu ilçedeki kurucu ilçe başkanıyım. Bu sürede yerelde kazanılan Çırpı, Canlı, Zeytinova, Bayındır Belediye Başkanlığı seçimlerinin başkanlığını yaptım. Ufuk Sesli, Ali Fuat Özbuldan, Ali Erişen, başta olmak üzere kırdığın ve kıydığın insanlar son bulsun. Mustafa Özuslu başkanım bir gün, bir yerde mutlaka benimle karşılaşacak, benide dinleyecektir. Aylar önce kurduğun senaryonun ve oynadığın tiyatroyu senaristi anlattı. Şimdi istifa yı mı , görevden alınma yı mı' Anlatayım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.