Dolar 32,3638
%0.14
Euro 34,9517
%-0.32
Altın 2.326,250
%0.25
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte NATO’daki skandalın alçak belgeleri

İşte NATO’daki skandalın alçak belgeleri

NATO'nun Norveç'teki Trident Javelin tatbikatı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karalamak amacıyla kasıtlı olarak yaptığı paylaşımların belgesi ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 18.11.2017 - 14:51

 

Terör örgütü PKK yandaşı olduğu iddia edilen bir Türk asıllı Norveç vatandaşı NATO tatbikatının yapıldığı sırada sosyal medya hesaplarını taklit eden bir simülasyonda “RTERDOĞAN” kullanıcı adıyla sahte hesap açtı.

Ardından açılan o sahte hesaptan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı NATO düşmanıymış gibi gösteren paylaşımlar yaptı. Yapılan paylaşımlarda sahte hesabın sahibi NATO’yu zarara uğratan anlaşmalar yapıldığını ilan etti.

“Bu yalan haberdir! Türkiye onlarca yıldır NATO’nun güvenilir ve sadık bir partneridir. Böyle bir anlaşma yapılmadı. RTERDOĞAN hesabı sahtedir. Lütfen bu hesabı mümkün olan en kısa sürede kapatınız!”Yaşanan bu skandalı da tatbikatta görevli Türk Subaylar ortaya çıkardı. Türk Subaylar düşmanca mesaja cevaben söyle yazdılar;

Sahte hesaptan yapılan o alçak paylaşımların belgeleri ortaya çıktı;Açılan sahte RTERDOĞAN hesabından paylaşılan sadece bu da değildi. Bu hesaptan NATO’yu kötüleyen başka bir görsel daha paylaşıldı.

01
 
02
 
03
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.