Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte İzmir’in Zeybekci’ye bakışı

İşte İzmir’in Zeybekci’ye bakışı

TV 35, AK Parti’nin, 27 Kasım’da ismini açıkladığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’yi, İzmirliler’e sordu. Sokak röportajlarında mikrofona konuşan seçmenlerden kimi yaşam tarzıyla ilgili kaygısını dile getirdi, kimisi CHP’li olmasına karşın İzmir’in artık hizmet alabilmesi için Zeybekci’ye sıcak baktığını söyledi. Bazıları Zeybekci için “Kazanması imkansız” diyerek hiç şans vermedi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2019 - 10:44

EGEPOSTASI- TV 35’in sokak röportajları, İzmirlilerin AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’ye bakışıyla ilgili çok çarpıcı görüşleri ortaya çıkardı.

TV 35 muhabirinin mikrofon uzattığı seçmenlerin Zeybekci için olumsuz ifadeleri “Dışarıdan geldi, İzmir’i bilmez”, “AK Parti için doğru seçim ama İzmir için değil”, “Deneyimli ama yetmez”, “Şansı yok”, Kazanması zor”, “İzmir anadan doğma sosyal demokrat, Zeybekci kazanamaz”, “Binali Yıldırım kazanamadıysa, Zeybekci hiç kazanamaz”, “İzmir duruşuna, yaşam tarzına uymaz” şeklinde sıralandı.

Aslında CHP’li olduğunu, ancak hizmet için İzmir’e AK Parti’nin gelmesi gerektiğini söyleyen de çıktı. Bazı seçmenler ise izmir’in köy olarak kaldığını belirtti, Zeybekci’nin “İzmir’i İzmir yapacağını” savundu. CHP’li yerel yönetimlere tepkilerini “Yaptıkları tek şey kaldırım” sözleriyle ifade eden bazı seçmenler, ulaşım çilesinden de yakındı.

İşte o röportajlar…  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.