Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte İzmir'in istifa raporu

İşte İzmir'in istifa raporu

Yerel seçimlere Cumhur İttifakı yerine tek başına gitme kararı alan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir teşkilatında iki ilçe başkanı belediye başkan aday adayı olmak için, üç yönetim kurulu üyesi de belediye meclis üyesi adaylığı için görevlerinden istifa etti. Öte yandan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de büyükşehir belediye başkan aday adayı olarak belirlediği 3 isim ve İzmir’e dair diğer aday adayı öneri ve talepleriyle ilgili hazırladığı İzmir raporunu, il başkanları toplantısında partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli’ye sunacak. Şahin İzmir raporunu Antalya kampında Bahçeli'ye sunacak

  • Ege Postası
  • 19.11.2018 - 12:31

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, partisinin Antalya’da düzenleyeceği kampa katılacak.

Beraberinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirledikleri 3 isim önerisini ve İzmir raporunu da götürecek olan MHP İl Başkanı Şahin’in partisinin genel merkezinin öneri ve isteklerine göre hareket etmesi, İzmir’e genel merkezin burada vereceği talimatlarla dönmesi bekleniyor.

İKİ İLÇE BAŞKANI, ÜÇ YÖNETİM KURULU ÜYESİ İSTİFA ETTİ

Öte yandan AK Parti ile yerel seçimlerde ittifak çalışması rafa kalkan ve seçimlere tek başına girmesi beklenen MHP’nin İzmir teşkilatında belediye başkan aday adayı olmak için iki ilçe başkanı istifa etti. Torbalı İlçe Başkanı Muhammed Oral ve Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız istifa eden ilçe başkanları olurken; yönetim kurulunda ise Hilal Pınar Koçer, Sabri Çoruh ve Celal Özkan belediye meclis üyesi adayı olmak için görevlerinden ayrıldı.

MHP KAMPA GİRİYOR

Öte yandan MHP, 24- 25 Kasım’da Antalya’da kampta olacak. 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi, il başkanları ve partisinin belediye başkanları ile bir araya gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, yerel seçimlere yönelik aday adayı olan isimler hakkında bilgi alacağı ve aday belirleme sürecine dair teşkilatı bilgilendireceği öğrenildi. Toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de katılacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.