Dolar 32,4254
%0.04
Euro 34,4466
%-0.14
Altın 2.487,090
%0.16
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte Göztepe'nin yeni kadrosu

İşte Göztepe'nin yeni kadrosu

PTT 1'inci Ligi'nde geride bıraktığımız sezon yaklaşık 30 milyon TL harcamayla kurduğu yıldızlar topluluğu kadrosuyla büyük hayal kırıklığı yaşayan Göztepe, 2016-17 öncesi yeni bir teknik heyet ve büyük ölçüde yenilediği takımıyla yine Süper Lig umuduyla yola çıkmaya hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 26.06.2016 - 15:55

İZMİR - Teknik direktörlüğe Galatasaray'ın unutulmaz yıldızlarından Okan Buruk'u getiren Göztepe, değişime kaleden başladı. 1 numaralı formayı Beşiktaş'ın genç file bekçisi Günay'a emanet etmeyi planlayan yönetimin sağ bekteki favorisi Fuchs oldu. Stoper mevkii için Galatasaray'dan Emre Can ve Anorthosis'ten Schwechlen'i transfer eden sarı kırmızılılar sol bekte mevcut kadrodan Mehmet Erdem'in yanı sıra Strum Graz'dan alınan ve hem sağ hem de sol bek oynayabilen Tanju Kayhan'ı düşünüyor.


Göztepe'nin yeni sezonda en fazla alternatifli bölgesi orta sahası olacak. Orta alanın ortasında Gosso, Hakan Barış, Gökhan Karadeniz, Salim gibi oyunculara sahip olan sarı kırmızılı ekibin bu mevkideki yeni silahı Elazığspor'dan gelen Prince Segbefia olacak. Sağ kanatta eskilerden Emre Aygün ve kiralık gittiği Elazığspor'dan dönüş yapan Halil forma savaşı verirken sol kanat Alanyaspor'dan transfer edilen Tayfur'la mevcut kadrodan İsmail Köse'nin rekabetini sahne olacak. 

Forvette ise taşlar henüz yerine oturmadı. Geçen yılki takımdan Serdar, Mirkan ve Diarra ile yolları ayırıp Vleminckx'i de gözden çıkaran Göztepe'de bu bölgeye yaptığı tek takviye, geçen sezon Samsunspor'da kiralık oynayan FC Bastialı Kone oldu. Etkili bir hücum hattı hedefleyen Göztepe, 2 kaliteli golcü alıp yeni sezonun kadrosunu tamamlayacak.

Göztepe'nin bu seneki kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

                                   *Günay

*Fuchs       *Emre Can      *Schwechlen     *Tanju Kayhan

 

                  *Segbefia                   *Gosso 

 

*Halil Akbunar             *Gökhan Karadeniz          *Tayfur

                                     *Kone

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.