Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte CHP'nin açıkladığı son anket

İşte CHP'nin açıkladığı son anket

Ellerine ulaşan son anket sonucunu paylaşan CHP'li Engin Altay, Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'ın 4 puan önünde olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 13.03.2019 - 07:24

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İkitelli Sinoplular Derneği'nde düzenlenen toplantıda kendisine ulaşan son anketin sonuçlarını paylaştı.

Altay, Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'ın 4 puan önünde olduğunu belirterek "İstanbul'u aldık." ifadesini kullandı.

Altay Şöyle konuştu:

"Tayyip Erdoğan'ın yüzünün bu kadar asık olduğunu hiç görmedim. Bir haller var. Bir sıkıntı var. Millet 31 Mart'ta düğümü çözecek. Bugün bana gelen bir bilgiyi söyleyeyim. Şu anda, İstanbul'da size net, somut anket sonucunu söyleyeyim. Sayın Ekrem İmamoğlu, sayın Bİnali Yıldırım'ın 4 puan önünde. Çok net söylüyorum. Daha 19 gün var. Rehavete kapılmayacağız."

"KUTUPLAŞTIRMA SİYASETİ EMPERYALİSTLERİN İŞİNE YARAR"

Altay, iktidarın AKP'li olmayanlara "terörist" diyerek toplumu böldüğünü kaydederek, "Bu Türkiye üzerinde hesaplar yapan emperyalist devletlerin işine yarar" dedi.

"TÜRKİYE'DE SARAY SOSYETESİ TÜREDİ"

"Emeklilikte yaşa takılanlara 'türedi' diyen birisinden Türkiye'ye başkan olmaz" diyen Altay "Ayıp ayıp. Türkiye'de saray sosyetesi türedi. Bu iktidara bu seçimde dur demek, Türkiye'ye yapılacak en iyi iyiliktir" diye konuştu.

EZANIN YUHALANDIĞI İDDİASI

Erdoğan'ın, 8 Mart'ta Taksim'de düzenlenen Feminist Gece Yürüyüşü'nde katılan kadınları "ezanı protesto ettikleri" iddiası ile hedef göstermesine tepki gösteren Altay, "Erdoğan'ın bu söylemi toplumu kutuplaştıran bir söylemdir." dedi.

Cumhur İttifakı'nın yerel seçimleri "beka" üzerinden tartışmasını da değerlendiren Altay, "Türkiye'nin beka sorunu yok. Türkiye'nin Tayyip Erdoğan'ın hırsıyla sorunu var." ifadelerini kullandı.

Altay, CHP'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Kemal Çebi'ye destek istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.