Dolar 32,4985
%0.27
Euro 34,5764
%0.24
Altın 2.490,400
%0.29
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul'a ihanet edenler İstanbul'dan çıkarılacak

İstanbul'a ihanet edenler İstanbul'dan çıkarılacak

Kılıçdaroğlu mahalle temsilcileri ile toplantısının öncesinde Maltepe Belediyesi tarafından 29 Ekim’de açılan ve Anadolu Yakası’nın en büyük parklarından biri olan Cumhuriyet Parkı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç parka ilişkin bilgi verdi.

  • Ege Postası
  • 18.11.2018 - 05:15

Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da 960 mahalle temsilcisi ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İstanbul’a ihanet edenleri İstanbul’dan çekip çıkarmak, İstanbul’un göğsüne saplanan ihanet hançerini de çekip çıkarmak Allah’ın izniyle bize nasip olacaktır” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün Maslak’taki Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sokaktan İstanbul’a Mahalle Temsilcileri Toplantısı”na katıldı. İstanbul’un 960 mahalle temsilcisi, ilçe başkanları ve milletvekilleriyle biraraya gelen Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada İstanbul’da yaşayan yurttaşların nefes almak için CHP’li belediyelerin olduğu ilçeleri tercih ettiğini belirterek, “CHP’li belediyelerin olduğu yerlerde demokrasi vardır. Kadın erkek eşitliği vardır. Düşünceye saygı vardır. İnsanlar rahat ve özgür gezerler. Şimdi bunu Türkiye genelinde yaymak, yaygınlaştırmak hepimizin ortak görevidir. Bu seçimlerde gençler için öngördüğümüz, kadınlar için öngördüğümüz yüzde otuz üç ve yüzde yirmi kotasına aynen uyacağız” dedi.

‘Hançeri çıkaracağız’

AKP’nin ülkeyi 16 yıldır yönettiğini ve ihanet içinde olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu,“İstanbul’a ihanet edenleri İstanbul’dan çekip çıkarmak, İstanbul’un göğsüne saplanan ihanet hançerini de çekip çıkarmak Allah’ın izniyle bize nasip olacaktır. Rant için para için, köşeyi dönmek için insanları sürdüler. Yerlerinden yurtlarından ettiler. Yandaşlarına büyük rantlar sağladılar. Biz bunların hepsini düzeltip, İstanbul’u yaşanabilir bir kent yapacağız” diye konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’u 5 yıl içinde bütün dünyanın imrendiği en önemli metropollerden birisi haline getireceklerini söyledi.

İdare ediyorlar

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise mahalle temsilcilerine seslenerek, “Mecliste vekillerimizin verdiği mücadeleyi takip edeceğiz, sahada ise siyasi çizgimize sadık kalarak sadece yereli konuşacağız. Daima pozitif olacağız. Olumlu işlere odaklanacağız. 31 Mart’a kadar olan süreçte, sadece ilçenize, mahallenize komşunuza odaklanın. Hangi evde dert va? Kimin çocuğu işsiz bilmelisiniz. Herkesi tanımalısınız. Çalışmalarınızda önce vatandaşı dinleyecek, imkan dahilinde sorunlarını çözeceksiniz. Sizlere haftalık çalışma takvimleri gönderilecek. Yaptıklarınızı bizlere bildireceksiniz. Birlikte 1919’da başardık, 2019’da da başaracağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.