Dolar 32,5192
%-0.08
Euro 34,7938
%-0.21
Altın 2.423,850
%-0.26
Bist-100 9.733,00
%0.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşsiz oğul cinneti; Annesini boğdu, intihara kalkıştı

İşsiz oğul cinneti; Annesini boğdu, intihara kalkıştı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, işsiz Rıza Tosun (47), evde annesi Sevdiye Tosun'u (79) elleriyle boğarak öldürdükten sonra çok sayıda ilaç içip, bileklerini ve boynunu kesti, kabloyla kendisini asarak intihara kalkıştı. Kablonun ağırlığını taşımaması nedeniyle kopması nedeniyle yere düşen Tosun, yaralı halde bulunup hastanede tedaviye alındı. Annesini boğdu, intihara kalkıştı

  • Ege Postası
  • 23.05.2019 - 08:48

Olay, Gümüşpala Mahallesi 7076/1 Sokak'ta meydana gledi. 2 katlı bir evin üst katında yaşayan Sevdiye Tosun ve oğlu Rıza Tosun'dan haber alamayan yakınları, şüphelenip, dün akşam saatlerinde eve gitti. Kapıyı defalarca çalan yakınları, açan olmayınca polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdiği evde Sevdiye Tosun ve oğlu Rıza'yı kanlar içinde buldu. Çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Sevdiye Tosun'un öldüğü belirlendi. Rıza Tosun ise ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sevdiye Tosun'un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ELLERİYLE BOĞMUŞ

Psikolojisinin bozuk olması nedeniyle kullandığı hapların halüsinasyon görmesine neden olduğunu öne süren Rıza Tosun'un (47), annesi Sevdiye Tosun'u (79) elleriyle boğarak, öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayetten sonra çok sayıda hap içip, bileklerini kesen Rıza Tosun'un, kabloyla ise kendisini asmaya kalkıştığı ancak ağırlığını taşımayarak, koptuğu anlaşıldı.

Hastanedeki tedavisi süren Rıza Tosun'un, polise verdiği ilk ifadede, 5 ay önce işten çıktığı için psikolojisinin bozuk olduğunu, annesi Sevdiye Tosun'u elleriyle boğarak öldürdüğünü ardından da çok sayıda hap içip, bileklerini kestiğini ve kabloyla kendisini asarak, intihara kalkıştığını söylediği öğrenildi. Evde incelemelerde bulunan polis, kablonun koptuğunu ve Rıza Tosun'un yere düştüğünü belirledi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülürken, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarınca teslim alınan Sevdiye Tosun'un cenazesinin, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. (DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.