Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşletmeler için etkili bir promosyon; logo baskılı kibrit

İşletmeler için etkili bir promosyon; logo baskılı kibrit

İşletmeler için reklam ve tanıtım çalışmaları oldukça önemlidir. Ekonomik yollar ile müşteri portföyünü genişletmek isteyen işletmeler ise reklam ve tanıtım çalışmaları için promosyon ürünlere başvuruyor. Haliyle çok çeşitli olan promosyon ürünleri firmanın bulunduğu sektöre ve hedef kitle ihtiyacına göre değişiklik gösteriyor. Promosyon sürgülü kibritler ise hiç şüphesiz kafe, bar, restoran, otel gibi tütün mamullerinin kullanılmasının yasal olduğu işletmelerin vazgeçilmez ekonomik promosyon ürünlerinden.

  • Ege Postası
  • 04.10.2019 - 16:29

Peki sosyal yaşantımızda sık sık karşılaştığımız logo baskılı kibrit kutularının neden var olduklarını hiç düşündünüz mü' Arkadaşlarınız ile gittiğiniz kafelerde, barlarda masaların üzerinde duran sürgülü kibrit kutuları farkında olmadan bilinçaltına işleyen ve gittiğiniz mekanlara bağlılığınızı arttıran önemli detaylardan. İtiraf edelim seviyoruz bu renkli minik kutuları.

Farkındalık İçin Logo Baskılı Kibrit Tasarımları

İşletmeler için rakiplerinin arasından sıyrılıp farkındalık yaratmak oldukça önemlidir. Farkındalık yaratmak için ise tasarım kilit nokta. Müşteriler promosyon kibritleri gittiği her mekanda görebilir ama onların dikkatini bu minik kutulara çekmek ise farklı tasarımlarla mümkün. Bu konuda ister güvendiğiniz bir grafiker ile çalışın isterseniz de kibrit imalatçısı firma ile görüşerek hayalinizdeki tasarımı ona anlatın. Eğer ekonomik yollardan çözmek istiyor ve işi ehline bırakmak istiyorsanız kibrit imalatçısı bir firma ile anlaşarak tasarımınızı da onlara yaptırmanızı öneririm.

Müşteriler Karikatüristik Tasarımları Seviyor

Bar, beach club, gece kulübü, kafe gibi mekanlar işletiyorsanız müşterilerinizin ortalama yaş aralığı 18-30 arası genç kitleden oluşacaktır. Genç, enerjik bir hedef kitle, bununla birlikte coşkulu müziklerin olduğu bir mekan. Elbette yalnızca marka logosuna yer vermeyeceksiniz değil m? Bu eğlenceli mekanlar için oldukça sıkıcı olacaktır. Bunun yerine logo baskılı kibrit kutusu tasarımlarında renkli fütürist tasarımlara ya da eğlenceli karikatürlere de yer verin. Eğer yalnızca festivale özel bir tasarım düşünüyorsanız da festival konseptine uygun tasarımlara yer verin.

Renkli Kibrit Çöpleri Eğlenceli Olabilir

Renkli kibrit çöpleri size yabancı gelmiş olabilir. Yurtdışında oldukça yaygın olan renkli kibrit çöplerine Türkiye’de de ilgi artmaya başladı. Tasarımı tamamlayıcı bir etkiye sahip çöp renkleri aynı zamanda müşterilerin de oldukça beğenisini kazanıyor.

Bu renkli ve küçük logo baskılı kibrit kutuları hiç şüphesiz işletmeler için uzun vadeli fayda sağlayacaktır. Kişiselleştirilmiş kibrit kutuları ile marka bilinirliliğini ekonomik yollardan arttırmak mümkün. Aman dikkat marka logosunun yanı sıra firmanızın iletişim bilgilerine de bu minik kutuların tasarımında yer vermeyi unutmayın.

Kaynak; https://www.1001kibrit.com/

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.