Dolar 32,5822
%0.33
Euro 34,7960
%0.18
Altın 2.509,000
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İŞKUR İzmir 4. İstihdam Fuarı kapılarını açıyor

İŞKUR İzmir 4. İstihdam Fuarı kapılarını açıyor

İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından dördüncüsü gerçekleştirilecek İstihdam Fuarı için geri sayım başladı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2017 - 13:53

İzmir Valiliği'nin öncülüğünde, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Peryön Ege Şubesi ve Swissotel Büyük Efes’in katkılarıyla 4. İstihdam Fuarı için son hazırlıklar tamamlandı. 30 Mart Perşembe günü Swissotel Symrna Salonu’nda yapılacak olan 4. İstihdam Fuarı saat 10.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak kapılarını İzmirlilere açacak. Bir gün sürecek olan fuarda yaklaşık 60 firma stant açarak, CV’sini alıp fuara gelen iş arayanlarla buluşma imkanı yakalayacak.

İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Emin Dank, İzmir 4. İstihdam Fuarı’na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak, İŞKUR Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Aslan’ın katılacağını söyledi. ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı çalışmalarının tüm ülkede olduğu gibi İzmir’de de yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Dank, "İŞKUR İzmir; dördüncü kez iş arayan ve işvereni istihdam fuarında buluşturmanın gururunu yaşıyor. İzmir’in önde gelen firmalarının stant açacağı, ücretsiz olarak düzenlenen fuarımıza tüm halkımızı bekliyoruz" çağrısında bulundu.

PANELLER YÖN GÖSTERECEK

Fuar açılış töreninin ardından ‘istihdam’ konulu paneller gerçekleştirilecek. Fuar; PERYÖN Ege Şube Başkanı Serdar Kalaycıoğlu’nun moderatörlüğünü yapacağı, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancıların konuşmacı olacağı ‘İstihdamda Üretim ve Eğitimin Rolü’ konulu söyleşi ile devam edecek.

Fuar programı kapsamında gerçekleştirilecek ilk panel ‘İstihdamın Üç Ayağı’ başlıklı olacak. Moderatörlüğünü Serdar Kalaycıoğlu’nun yapacağı panelde Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi, Dr. Oetker Türkiye İK Yöneticisi F. Ziya Gür ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Aktif İşgücü Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Aslan konuşmacı olacak.

‘İşletmelerde Milli Seferberlik Uygulamaları’ konulu panelin moderatörlüğünü ise Yaşar Holding Gıda ve Tarım Grubu İK Direktörü Mustafa Derici yapacak, panelistler PETKİM İK Genel Müdür Yardımcısı Levent Kocagül, SÜTAŞ İK Müdürü Sertaç Çimen ve Yıldız Holding Ambalaj Yatırım Grubu İK Direktörü Kemal Murat olacak.

İzmir 4. İstihdam Fuarı; Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Milliyet Gazetesi Yazarı, NTV Yorumcusu Prof. Dr. Cem Kılıç'ın, ‘Büyümenin İstihdama Etkisi’ konulu söyleşisi ile son bulacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.