Dolar 32,5203
%0.22
Euro 34,8490
%0.37
Altın 2.486,960
%1
Bist-100 9.558,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşitme engellilere Çanakkale gezisi

İşitme engellilere Çanakkale gezisi

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan işitme engellilere yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 27.03.2017 - 16:59

Kemalpaşa Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale gezisi düzenlendi. Geziye, 40 işitme engelli ile 1 işaret dili eğitmeni ve görevliler katıldı. Bir gün süren gezinin oldukça anlamlı olduğunu belirten işaret dili eğitmeni Yağmur Kara, geziye katılanların Kemalpaşa Belediye Başkanı AK Partili Arif Uğurlu'ya kendilerine böyle bir imkan tanıdıkları için teşekkür ettiklerini vurguladı. 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ise "Çanakkale'nin tarihimizde ve maneviyatımızda olan ehemmiyetinden bahsetmeye kalksak kelimelerin kifayetsiz kalacağını düşünüyorum. Bizler bugün aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin vermiş olduğu mücadelenin sonucu vatanımızda özgürce yaşamaktayız. Bu anlamda kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında belki da hayatlarında hiç Çanakkale'yi bilmeyen işitme engelli vatandaşlarımıza yönelik böyle bir gezi düzenledik. Faydalı geçtiğini ümit ediyorum. İnşallah halkımızın da desteği ile her alanda olduğu gibi bu tür faaliyetlerimiz de artarak devam edecektir" dedi.

Başkan Uğurlu, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamasını tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.