Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş görüşmesine giden kadına köpek saldırdı

İş görüşmesine giden kadına köpek saldırdı

İzmir'in Menderes ilçesindeki İTOB Organize Sanayi Bölgesi'ne iş görüşmesine giden Yasemin Anlar'a (38), çıkışta fabrikanın bahçesinde zincirini kopartan pitbull ile doberman kırması köpek saldırdı. Köpekten kaçarken düşerek çenesinden yaralanan Anlar, tedaviden sonra fabrika hakkında şikayette bulundu. İzmir'de kadına köpek saldırdı

  • Ege Postası
  • 16.03.2019 - 11:15

Yasemin Anlar, geçen salı Menderes'teki İTOB Organize Sanayi Bölgesi'ne bir fabrikaya iş görüşmesine gitti. Çıkışta Anlar'a, fabrikanın bahçesinde bağlı olan köpek havlamaya başladı. Ardından, pitbull ile doberman kırması köpek zincirini kopartıp, Yasemin Anlar'a doğru koşmaya başladı. Köpekten kaçmaya çalıştığı sırada su kanalına düşen ve çenesinden yaralanan Anlar, güçlükle canını kurtardı. Menderes'te tedavisi yapılan ve çenesine dikiş atılan Yasemin Anlar, fabrika hakkında jandarmaya şikayette bulundu.

Anlar ise o anları şöyle anlattı; 

"Ben ondan kurtulmak isterken başımı arkamdaki demir bir cisme çarptım. Ardından da ızgarası olmayan, yaklaşık bir metre yüksekliğindeki yağmur suyu hattının içine düştüm."

Olayın ardından ambulansla hastaneye kaldırıldığını, çenesine dikiş atıldığını, vücudunda morluklar bulunduğunu ifade eden Anlar, "Benim orada çenem yarıldı. Boynum kırılabilirdi, şah damarım kesilebilirdi. Allah beni çocuğuma bağışladı. Bir haftaya yakındır işime gidemiyorum. Bu ihmal kiminse bedelini ödemesini istiyorum. Olaydan sonra Menderes İlçe Jandarma Komutanlığına giderek şikayetçi oldum. Hastaneye giderek rapor aldım. Çenemde iz kalacak mı bilmiyorum. " diye konuştu. 

Hayvanları çok sevdiğini ancak köpeklerin insana karşı düşmanca yetiştirilmesine karşı olduğunu dile getiren Anlar, saldırgan köpeğin gündüz onlarca kişinin girip çıktığı bir alanda ağızlıksız dolaşmaması gerektiğine ifade etti. 

Anlar, bu tür olayların yaşanmaması için insanların daha dikkatli olması gerektiğini belirterek, sorumluların cezalandırılmasını istediğini söyledi.
(AA-DHA) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.