Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce: YSK’nın önünde oturacağım merak etmeyin

İnce: YSK’nın önünde oturacağım merak etmeyin

Halk Arenası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Halkın sandıklara sahip çıkmasını isteyen İnce, " Sandık başlarından ayrılmayın. Sonra seçim kurullarının önüne gelin. Ben Pazar sabahı Yalova'da oyumu kullanıp Ankara'da YSK'nın önünde bir sandalyede oturup bekleyeceğim" dedi.

  • Ege Postası
  • 23.06.2018 - 06:28

Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’nın bu haftaki konuğu CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. Yoğun ilgilinin olduğu programda konuşan İnce, halka sandık çağrısında bulundu.

“YSK’NIN ÖNÜNDE OTURACAĞIM”

“Seçim günü yüzde 68 Erdoğan önde diye yandaş kanallarda, TRT’de haberler yapılacak” diyen İnce, “Referandumda yüzde 65’de başlamışlardı sonra düşmüşlerdi aynı numarayı yapacaklar. Sizin moraliniz bozulacak, sandıkları terk edeceksiniz onlar da çalacak plan bu. Sizlerden isteğim Cumartesi akşamdan okulların bahçesinde yatın ne olaca? Gün ışımadan okulların bahçesinde olun. Bir gün uyumayın bir şey olmaz. Sandık başlarından ayrılmayın. Sonra seçim kurullarının önüne gelin. Ben Pazar sabahı Yalova’da oyumu kullanıp Ankara’da YSK’nın önünde bir sandalyede oturup bekleyeceğim. Yalova ikinci belediye seçimlerini hatırlıyor musunu? Orada 48 saat bir sandalyenin üstünde oturmuştum. Şimdi YSK’nın önünde oturacağım merak etmeyin. Benim görevim miting yapmaktı, sizin göreviniz meydanları süsleyip, alanları doldurmaktı. Şimdi sizin göreviniz sandıkları korumak, seçim kurullarına gitmek. Benim görevim de YSK’da avukatlarla beklemek. Bu seçim eskinin son seçimi, yenin ilk seçimi” dedi.

“BU BENİM UYKULARIMI KAÇIRIYOR”

Bazı anket şirketlerinin de halkı yanılttığını ifade eden İnce, “Ben size yüzde 55’lerden bahsediyorum. Oy çalsalar ne olaca? Korkmayın. Anket şirketleri var ya, Muharrem İnce yüzde 24 falan diyor ya geçin onları siz. Öyle bir şey yok.  Dip dalgası falan değil bu tsunami. Bu benim emin olun uykularımı kaçırıyor. Uyuyamıyorum ekonomik kriz kapıda çare olmamız lazım, ortaya iddia koyduk başarmamız lazım diyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini bekliyorum

 

 

 

 

 

İnce, “Bu akşam, normalde yarın İstanbul'da miting var ve biz İstanbul'un bir ilçesinde böyle bir program yapıyoruz. Bunu bana Halk TV ve Uğur Dündar haricinde hiç kimse yaptıramaz, onu söyleyeyim” dedi.

“Yarın mitinge geliyorsunuz, değil m? Yani ‘Akşamdan Muharrem İnce'yi dinledik, yarın gitmeye gerek yok' demeyin sakın. Hem üç kişiyi ikna edecesiniz ya hem de yarın gelirken üç kişi ile birlikte gelin. En son şunu söyleyeyim, yarın ben İstanbul'da cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini bekliyorum. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.