Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce taraftarları yarını bekliyor

İnce taraftarları yarını bekliyor

CHP’de olağanüstü kurultay ve genel başkan değişikliği isteyen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce taraftarları, İnce’nin yarın bir televizyon programında yapacağı açıklamayı bekliyor. İnce için noter tasdikli imza toplama hareketine öncülük edenlerden Nevzat Kavalar ve Asuman Ali Güven de yarını beklediklerini, Pazartesi günü startı vereceklerini belirtti. İnce taraftarları yarını bekliyor

  • Ege Postası
  • 11.07.2018 - 11:56

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ardından başlayan başarı-başarısızlık, olağanüstü kurultay toplanması ve genel başkan değişimi talebi tartışmalarının CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin yarın çıkacağı bir televizyon programında yapacağı önemli açıklamaların ardından yeni bir boyut kazanması bekleniyor.

İNCE’NİN ÇARPICI İDDİALARDA BULUNMASI BEKLENİYOR

CHP MYK’sının olağanüstü kurultay toplanmasına olumsuz yanıt vermesinin ardından İzmir’de de Muharrem İnce’yi destekleyenlerin noter tasdikli imza toplama çalışması bu hafta başına ertelenmişti. Ancak İnce’nin bugüne kadarki sessizliğini bozarak, yarın akşam katılacağı bir televizyon programında seçim süreci ve yaşadıklarına dair önemli açıklamalar yapmasının ardından tüm Türkiye’de kendisini destekleyen parti örgütü üyelerine kurultay toplanması için imza toplaması çağrısında bulunması bekleniyor.

İNCE TARAFTARLARI  TÜRKİYE’DE PAZARTESİ İMZA HAREKETİ BAŞLATACAK

İlk kez Egepostası’nın duyurduğu bu önemli gelişmenin ardından CHP’de kılıçların çekilmesi ve olağanüstü kurultay toplanması için İzmir’in de içinde olduğu tüm Türkiye’deki CHP örgütlerinde eş zamanlı olarak noter tasdikli imza toplama hareketinin başlayacağı kaydedildi.

İZMİR’DEKİ İNCE TARAFTARLARI DA YARINI BEKLİYOR

İzmir’deki 52 kurultay delegesinin 35’inin İnce lehine imza vermesi için çalışma yürüten CHP Bornova İlçe eski Başkanı Nevzat Kavalar ve CHP İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven de durumu doğrulayarak, bu hafta başı Pazartesi ve Salı günü başlatacakları imza toplama çalışmasını Muharrem İnce’nin yarın yapacağı açıklama ve çağrı sonrasına ertelediklerini belirtti.

İNCE’NİN HEDEFİNDE KILIÇDAROĞLU VE TEZCAN’IN  OLACAĞI İDDİA EDİLİYOR

Partisinden 8 puan fazla alan ancak seçimi kaybeden CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, daha önce yaptığı ilk açıklamalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkmayacağını, ‘Benim ağzımdan kurultay lafını duymayacaksınız'’ sözleriyle dile getirmişti. İnce’nin yarınki programda, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hakkında olmak üzere seçim sürecinde neler olduğuna dair çarpıcı iddialar ortaya atacağı belirtiliyor.

İNCE TARAFTARLARI YARINI BEKLİYOR

İzmir’de de Nevzat Kavalar ve Asuman Ali Güven başkanlığında yürütülen imza çalışmaları dışında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile CHP İzmir İl eski Başkanı, İzmir eski Milletvekili, PM eski üyesi Alaattin Yüksel de yaptığı açıklamalarla değişim vurgusu yapmıştı. Şimdi gözler CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin yarın yapması beklenen açıklamalara çevrildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.