Dolar 32,5405
%0
Euro 35,0105
%0.52
Altın 2.426,120
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce: Kurşunlar bizi yolumuzdan döndüremez

İnce: Kurşunlar bizi yolumuzdan döndüremez

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yeni seçilen CHP Güzelbahçe İlçe örgütünü ziyaret etti, çalışmalarında başarılar diledi. İnce, “Kurşunlar bizi yolumuzdan döndüremez” dedi. Başkan İnce, CHP'yi ziyaretinde konuştu:

  • Ege Postası
  • 20.12.2017 - 09:39

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilçe kongresini yapan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığını ziyaret etti, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini, İlçe Kadın Kolları ile Gençlik Kolları yönetimini kutladı.  2019’da üç seçim yaşanacağını ve bu seçimlerden Güzelbahçe ilçe örgütü olarak başarıyla çıkacaklarına inandıklarını söyleyen Başkan İnce, “Sevgili yol arkadaşlarım. Yaşadığım menfur saldırı nedeniyle ilçe kongresinde aranızda bulunamadım. Bu tür yol kazaları olabilir. Böyle haince işler her zaman başımıza gelebilir. Böyle küçük şeyleri dert etmeyeceğiz. Bizi yolumuzdan döndürmeye çalışabilirler. Kurşunlar bizi yolumuzdan döndüremez. Hedefimiz 2019’da oylarımızı artırarak hem yerel iktidarımızı korumak, hem de genelde partimizi iktidara getirmek için çalışacağız. Bizlere bu konuda büyük görevler düşüyor” dedi. Başkan İnce, yeni seçilen ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerine  başarılar diledi.

CHP İlçe Başkanı Kazım Çam da ziyareti nedeniyle Başkan İnce’ye teşekkür etti, şunları söyledi:

“Önümüzde zor günler var. 2019’da üç seçim yapacağız. Biz bu üç seçimde de  başarılı olacağız. Uyumlu bir birliktelik içindeyiz. İzmir’de örnek gösterilen bir ilçeyiz. 2019 mart ayında altı oklu bayrağı yine dalgalandıracağız. Ardından yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de partimizin göstereceği adayın cumhurbaşkanı olması için çalışacağız.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.