Dolar 32,5576
%0.26
Euro 34,7677
%0.1
Altın 2.490,460
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce: Güzelbahçe sevdamız devam edecek

İnce: Güzelbahçe sevdamız devam edecek

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel yönetim seçimleri için belediye başkan aday adaylığı dosyasını CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’na miting havasında gerçekleşen törenle verdi. Başkan İnce, “Güzelbahçe sevdamız devam edecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 09:22

Güzelbahçe Belediye Meclis toplantısından sonra Atatürk Kültür Merkezi’nden beraberinde belediye meclis üyesi aday adayları ve yüzlerce Güzelbahçeliyle birlikte CHP İlçe Başkanlığı’na gelen Mustafa İnce, ilçe Başkanı Çağlayan Bilgen’e çiçek verdi ve ilçe başkanlığına seçilmesi nedeniyle kutladı. CHP İlçe Başkanı Bilgen, önümüzde zor bir seçim sürecinin olduğunu ve bu seçimin Cumhuriyet ve Atatürk’ün devrimlerinden yana olanlar ile karşı devrimciler arasında geçeceğini belirterek, “Bu nedenle hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, Atatürk devrim ve ilkeleriyle birlikte onun emaneti olan Türkiye Cumhuriyet’ne sahip çıkarak 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerden zaferle çıkmak zorundayız.  Belediye başkan aday adaylarıyla, belediye meclis üyesi aday adaylarına yürekten başarılar diliyorum” dedi.

“2009’DA ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİM”

Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’e teslim eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de şunları söyledi:

“Belediye başkanlığım sürecinde bu benim ikinci dosya verişim. 2009 sürecinde Güzelbahçe’de yaşanan olağanüstü durum nedeniyle ateşten gömlek giyen birisi olarak görevlendirildim. O süreçten bu sürece kadar Güzelbahçe’de CHP de bir iz bıraktığıma inanıyorum. Atatürk Kültür Merkezi başta olmak üzere çok sayıda projeye imza attık. Güzelbahçe’ye yaptığımız 100’ü aşan parklar ve yaptığımız yüzlerce eser kalacak. Onun için Güzelbahçe’de 2009 sonrası yaşanan zor sürecini atlatan biri olarak bugünlere geldik. Bir tanesini bile benim yazmadığım bir meclisle çalışan biri olarak uzlaşma içerisinde 2014’ten sonra ikinci kez aday adaylığa talip oluyorum. Bir kez daha Güzelbahçe sevdamız sürecek. Ekibimizle birlikte Güzelbahçe’de yeni izler bırakmaya devam edeceğiz.

2019’un mart ayında yapılacak yerel seçimlerde koltuğumu CHP’li bir adaya vermek dışında bir hareketim olmayacak.  Benim gibi aday adayı olan arkadaşlardan birimiz aday gösterilecek. Aday adayı olan meclis üyelerimizin içerisinde bazıları aday, bazıları partili olarak devam edecek. Bu sürecin içinde ben sadece bu dönemde değil, eğer partim başkan adaylığına bir başkasını layık görürse; ben partililik anlayışımla sadece bu seçimlerde değil ömrüm boyunca partime hizmet etmeye devam edeceğim.”

Partililerin coşku dolu alkışını alan İnce’den sonra aralarından eski İlçe Başkanı Kazım Çam’ın da bulunduğu 30’a yakın meclis üyesi aday adayı da dosyalarını İlçe Başkanlığı’na teslim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.