Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce, esnafı ziyaret etti

İnce, esnafı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, Yalı Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti, hayırlı işler diledi. Esnafın sorunlarını ve isteklerini dinleyen İnce, esnafın içinde bulunduğu ekonomik dar boğazdan bir an önce çıkması gerektiğini belirtti. Başkan İnce’den esnaf  ziyareti

  • Ege Postası
  • 08.02.2019 - 09:49

Beraberinde CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte esnafa hayırlı işler dileyen Başkan İnce, "Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. 10 yılda verdiğimiz sözlerin büyük bölümünü yerine getirdik. Şimdi yeni projelerle tekrar sizlere hizmet etmek istiyoruz. Bu süreçte eksiklerimizi görüp bunları gidereceğiz, ardından yeni ve daha güzel çalışmalarla halkımızın önüne çıkacağız. İlçemizin her kesimiyle birlikte hareket ederek güzel ilçemizi daha da güzelleştirmek, Güzelbahçe’de hizmetleri çoğaltmaya bir dönem daha talip olduk. Hedefimiz sadece yol, bina ve parklar yapmak değil, gönülleri yapmak, ayrışmayı değil birleşmeyi sağlamak olacak.

Güzelbahçe birlik ve beraberliğin olduğu örnek vizyonunu devam ettireceğiz. Bundan sonra yeni yapacağımız çalışmalar insan odaklı olacak. Güzelbahçe’yi İzmir’in en gözde yeri haline getireceğiz. Sizin için çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Daha yaşanılır bir Güzelbahçe yaratacağız" diyen Başkan İnce esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.