Dolar 32,3398
%0.18
Euro 35,1019
%-0.23
Altın 2.239,950
%-0.16
Bist-100 8,89
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce'den Uyan'a 'Hain' yanıtı: Gelip seni bulacağım...

İnce'den Uyan'a 'Hain' yanıtı: Gelip seni bulacağım...

Muharrem İnce bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında yol haritasını açıklarken, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozana Uyan'ın kensisi hakkında kullandığı "Hain" ifadelerine de yanıt verdi. İnce," İzmir'de bir genç kardeşim bana hakaret etmiş. Onu anlıyorum üzülmesin, gelip seni bulacağım, seninle endüstri 5.0'ı konuşacağız." dedi.

  • Ege Postası
  • 13.08.2020 - 11:23

Yeni parti iddialarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında konuşan Muharrem İnce, yol haritasını açıklarken, geçtiğimiz günlerde İnce'nin parti kuracağı iddialarının gündeme gelmesi üzerine CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan'ın hakkında kullandığı sert ifadelere de yanıt verdi.

İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, Muharrem İnce’yi hedef aldığı ifadeleri şunlar:

"Bugün CHP sayesinde milletvekili veyahut bu memleketi yönetmeye aday olanlar kişisel menfaatleri sebebiyle yeni bir parti imasıyla bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini Hain olarak alacaklardır."

CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddialarına "Parti kurmuyorum, yola çıkıyorum" yanıtını veren Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında konuştu.

"GELİP SENİ BULACAĞIM..."

İnce şöyle konuştu:

"Kurultayda saygısızlık yapıldı, parti kuruyor. Biz çocuk muyuz arkadaşlar. 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Bütün bunlar içinde en takmadığım konu bu. Delegelerin yanında oturmak şereftir. Bu siyaseti bilmeyen insanların yorumu. Umrumda değil. Milletin gönlünde neredeyim o önemli. Örgüt buna çok kızdı mı, evet. Ben hiç takmadım.

İzmir'de bir genç kardeşim bana hakaret etmiş. Onu anlıyorum üzülmesin, gelip seni bulacağım, seninle endüstri 5.0'ı konuşacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.