Dolar 32,4834
%0.11
Euro 34,7439
%0.07
Altın 2.472,070
%0.4
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmbat Madencilik’ten Kınık’ta eğitime destek

İmbat Madencilik’ten Kınık’ta eğitime destek

İmbat Madencilik şirketi tarafından Kınık Arpaseki İlkokulu’na ek bina yapımı kararı aldı. Ek bina için ilk adım dün için Kınık Kaymakamlığı’nda düzenlenen imza töreni ile atıldı. Törende konuşan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ek binanın eğitimi desteklemek adına olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.01.2021 - 10:59

Manisa'nın Soma ilçesinde faaliyet gösteren İmbat Madencilik şirketi tarafından Kınık Arpaseki İlkokulu’na ek bina yapma kararı aldı. İlçedeki eğitime destek niteliğindeki ek binanın imzaları dün  Kınık Kaymakamlığı’nda atıldı. İmza törenine Kınık Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Milli Eğitim Müdürü  Ömer Derelioğlu, Arpaseki  İlk Okulu Müdürü Kerem Can Yılmaz, İmbat Madencilik Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız ve Satın Alma Müdürü Ahmet Haşim Demirler'in katılımları ile gerçekleştirildi. İmzalanan Protokolle Arpaseki  İlkokuluna  4 derslik ek bina yapılacak.

BAŞKAN DOĞRUER'DEN TEŞEKKÜR

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer imza töreninde yaptığı açıklamada "İmbat Madencilik desteğiyle yapılacak olan ek binanın eğitim döneminde büyük bir fayda sağlayacağını düşünüyorum. Eğitime olan bu destek ilçemiz adına mutluluk  verici. Çocukların daha iyi ortamda eğitim almalarına büyük katkı sağlayacak bu yatırımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.