Dolar 32,5329
%0.14
Euro 34,9198
%-0.15
Altın 2.437,800
%0.06
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmamoğlu sord? AA’dan cevap geldi

İmamoğlu sord? AA’dan cevap geldi

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve AKP'nin İBB adayı Binali Yıldırım, ortak canlı yayında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Programda 31 Mart'ta yaşanılanlarla ilgili tartışmalara konu olan Anadolu Ajansı'ndan (AA) açıklama geldi.

  • Ege Postası
  • 17.06.2019 - 01:09

Oturumda Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım’a AA ile ilgili şu soruyu sormuştu;

Ekrem İmamoğlu: Tekrar soruyorum, sayın Yıldırım AA o akşam yaptıkları, sizin için ne ifade ediyo? Gece yarısı bakanlarla yaptığınız görüşmeleri doğal karşılarken AA ile görüşmediğinizi söylüyorsunuz, bunu doğal mı karşılıyorsunuz. Gece yarısı tüm bilboardların gönül belediyeciği kazandığ yetkisini kim verd? Ben hala çaldılar’ın muhatabanını kim olduğunu merak ediyorum'

Binali Yıldırım: AA’nın yayın akışını kesmesini AA açıklamalı bu normal birşey değil ama bunu ben yanıtlayamam. 25 tane belediye kazanmış AK Parti, Meclis üyeliklerinin çoğunluğunu kazanmış ne yapacaktık seçimi kaybettik mi diyecektik. Elbette Gönül Belediyeciliği kazandı diyecektik. 50 fazla belediye meclis üyesi kazanmışız.

AA’DAN AÇIKLAMA

AA’dan yapılan açıklamada, “AA, seçim sonucu açıklayan değil, veri aktaran bir medya kuruluşudur. Türkiye'de seçim sonuçlarını AA değil YSK açıklamaktadır” ifadeleri yer aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.