Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmamoğlu'na İzmir tebriği!

İmamoğlu'na İzmir tebriği!

Resmi olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu yeniden başkan seçildi, Tunç Soyer ilk kutlayanlardan oldu. Öte yandan İzmir'in siyasileri ve belediye başkanları da sosyal medyadan İmamoğlu açıklamaları yaptı... İstanbul'da büyük coşku

  • Ege Postası
  • 23.06.2019 - 19:42
EGEPOSTASI - İstanbul seçimini yerinde takip eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu ilk kutlayanlardan oldu.



Başkan Soyer sosyal medya hesabından: "Bugün her şey çok güzel oldu. Zaferi kutluyoruz. Her şey daha da güzel olacak. #HerŞeyÇokGüzelOlacak " paylaşımında bulundu.


 


İMAMOĞLU'NUN ZAFERİNE İZMİR TEPKİLERİ:


 

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Bir gün önce sıktım yumruğu. Her şey çok güzel olacak, demiştik. Oldu. Ülkemiz demokrasi, insan hakları, özgürlükler adına büyük bir sınavdan başarı İle çıktı. İstanbul kazandı. Türkiye kazandı.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Hiçbir şey olmasa da kesinlikle bir şeyler oluyor, İstanbul bir kez daha İmamoğlu diyor.  Not: Hem de çok daha fazla fark atarak. Biz size "her şey çok güzel olacak" demedik mi'
 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Heyecanımız yüksek! Gençliğimiz var! Fark kapanmayacak seviyede. Hayırlı olsun.

CHP İzmir İl Başkanlığı: “Hak, Hukuk, Adalet kazandı, İstanbul kazandı! İkinci kez seçilen, İstanbul büyükşehir belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoglu’nu tebrik ediyoruz. #HerSeyCokGuzelOldu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Korku imparatorluğu yıkılıyor! Özlemini duyduğumuz güzel günler geliyor... İnançla, kararlılıkla, dayanışmayla... Sevgiyle, dostlukla, kardeşlikle... Her şey çok güzel oluyor!

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Dedim ki ; “Her şey Çok Güzel Oldu...” Dediler ki; “Hep Birlikte Başardık”... yaz bunu tarih... yaz bunu...birlikte başardık

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Adalet kazandı, demokrasi kazandı, özgürlük kazandı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu oldu. Bize bu gururu yaşatan tüm yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur: Ataşehir CHP ilçe merkezinden paylaşıyorum. İstanbul Türkiye’mize hayırlı olsun. Her şey çok güzel oldu.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Hak yerini buldu. Sevgi, barış 16 milyon İstanbullu kazandı.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Sayın Ekrem İmamoğlu, Halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda Sizi de aramızda görmek çok güzel. Aramıza hoş geldin Başkanım. Yolun açık olsun.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: İstanbul’da kazanan hak, hukuk, adalet ve demokrasi oldu. İstanbul’da Her Şey Çok Güzel Oldu! Tebrikler Ekrem İmamoğlu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Ve hak, huk, adalet yerini buldu.'Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var...

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: İşte demokrasi zaferi, işte Hak, Hukuk, Adalet!  İstanbul halkı en güzel cevabı sandıkta vermiş, bizim başkanımız Ekrem İmamoğlu demiştir! İstanbul'dan başlayarak, Türkiye için HerŞeyÇokGüzelOlacak.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: Kaldığımız yerden devam ediyoruz Ekrem ağabey

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy: Demiştik oldu. Gözün aydın İstanbul! Gözün aydın Türkiye!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Başarılar Ekrem İmamoğlu! Tebrikler İstanbul! Demokrasi kazandı, Türkiye kazandı.



İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Sayın Ekrem İmamoğlu bizleri vicdan kardeşliğinde birleştirdi ve büyük Türk Milleti'nin şaşmaz sağduyusu ile yarın her şey çok güzel olacak.


İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar: Yayın yasağı kalkmadan söylüyorum. Demokrasi kazanacak. Her şey iyi ve çok güzel olacak!
 

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyonucu: Etek altından salya saçanlar, köpeklerin havlaması bulutlara zarar vermez.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.