Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe turunda Deniz Yücel'e imza desteği

İlçe turunda Deniz Yücel'e imza desteği

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il kongresi öncesi ilçe turlarını bugünkü ziyaretlerle tamamladı. Yücel, gün içinde Karabağlar, Bayraklı ve Buca örgütlerini ziyaret etti. Henüz adaylığını açıklamayan Yücel'e ilçesi Buca'da delegelerden imza desteği geldi. İlçe turunda büyük jest

  • Ege Postası
  • 31.01.2020 - 00:01

EGEPOSTASI - 8 Şubat’ta yapılacak İzmir İl Kongresi’nde "uzlaşı adayı" olmasına kesin gözüyle bakılan İl Başkanı Deniz Yücel ilçe turlarını bugün noktaladı.

Yücel, gün içinde Karabağlar, Bayraklı ve Buca ilçe örgütlerini ziyaret etti.

İl Başkanı Yücel'e ziyaretlerde il başkan yardımcıları Adnan Alabay, Çetin Özdemir, Özkan Tice ve Yaşar Erdoğdu ile Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan eşlik ederken, buluşmada Belediye Başkanı Erhan Kılıç da yer aldı.

Buca'da İlçe Başkanı Hacer Taş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Deniz Yücel imza jestiyle karşılandı.

İl Başkanı Yücel'e aday olması için ilçesi Buca'da 59 delegeden 54'ünün imzasını verdiği ifade edilirken, geriye kalan 5 delegenin de şehir dışında olduğundan döndüklerinde imzalarını verecekleri aktarıldı.

İmzaların adaylık açıklaması yapmayan Yücel'e delegeler tarafından 54 imzayla adaylığın tebliğ edildiği şeklinde yorumlandı.

Yücel'e imzaların bulunduğu dosyayı İlçe Başkanı Hacer Taş teslim ederken, bu jest karşısında Yücel'in duygulandığı belirtildi.

Öte yandan bazı delegelerin mahallelere kadar karışmaları karşısında isim vererek İzmir Milletvekili Murat Bakan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu ve İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu'na tepki gösterdikleri ifade edildi. Tepkiler üzerine Yücel'in birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptığı aktarıldı.

İl Başkanı Yücel'in “Parti olarak iktidara yürüyoruz. Geçmişte ne yaşarsak yaşayalım, karşınızdaki ne yaparsa yapsın hepsini unutup, eski defterleri kapatıp kucaklamak zorunda olduğumuzu unutmayalım” dediği öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.